Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ce declaratii depunem la Fisc pana la 7 si 10 noiembrie?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 06 Nov. 2014 Exclusiv
Tags: 10 noiembrie, declaratie de mentiuni, profesii libere, activitati independente, an calendaristic

Va aducem la cunostinta formularele care se vor depune la Fisc la inceputul lunii noiembrie 2014, in conformitate cu legislatia in vigoare. Pana la termenele-limita de mai jos avem astfel obligatia de a depune mai multe formulare si declaratii fiscale.


7 noiembrie 2014 - Depunerea formularului 092 "Declaratie de mentiuni" pentru schimbarea perioadei fiscale din trimestru in luna, de catre persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA a caror perioada fiscala in anul 2014 este trimestrul calendaristic, care in luna precedenta au efectuat o achizitie intracomunitara taxabila in Romania.


10 noiembrie 2014 - Depunerea formularului 096 "Declaratie de mentiuni privind anularea inregistrarii in scopuri de TVA in cazul persoanelor impozabile, inregistrate in scopuri de TVA conform art. 153 din Codul fiscal, care in cursul unui an calendaristic nu depaseste plafonul de scutire prevazut la art. 152 din Codul fiscal" de catre persoanele a caror perioada fiscala este luna calendaristica, care solicita scoaterea din evidenta persoanelor inregistrate in scopuri de TVA in conditiile in care nu au depasit cifra de afaceri de 220.000 lei atat in anul 2013, cat si in anul in curs pana la data solicitarii;

10 noiembrie 2014 - Depunerea formularului 010, 070 sau 020 "Declaratie de mentiuni" de persoanele juridice, asocierile si alte entitati fara personalitate juridica, de persoanele fizice crae desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere si de persoanele fizice, altele decat persoanele fizice romane care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, in vederea inregistrarii in scopuri de TVA in urma depasirii plafonului de scutire de TVA de 220.000 lei (65.000 euro) in luna precedenta.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ce declaratii depunem la Fisc pana la 7 si 10 noiembrie?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016