Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Legea Internshipului: Modelul de cerere si contractul de internship, in dezbatere publica

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 13 Aug. 2018
Tags: formular internship, model de cerere internship, contract internship

Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica, vineri, 10 august, proiectul de Ordin nr. 2004/2018 privind aprobarea modelelor-cadru ale certificatului si contractului de internship, precum si al cererii pentru solicitarea primei de promovare a angajarii.

“Avand in vedere prevederile art. 30 din Legea nr. 176/2018 privind internshipul, precum si Referatul de aprobare nr. 555/DGJ/07.08.2018. in temeiul art. 17 alin. (3) din Hotararea Guvernului nr. 12/2017 privind organizarea si functionarea Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, cu modificarile si completarile ulterioare, ministrul muncii si justitiei sociale emite urmatorul: O R D I N: Art. 1 - Se aproba modelele-cadru ale certificatului de internship, contractului de internship, respectiv al cererii pentru solicitarea primei de promovare a angajarii, dupa cum urmeaza: a) certificatul de internship, prevazut in Anexa nr.1; b) contractul de internship, prevazut in Anexa nr. 2; c) cererea pentru solicitarea primei de promovare a angajarii, prevazuta in Anexa nr. 3. Art. 2 – Anexele nr. 1-3 fac parte integranta din prezentul ordin. Art. 3 – Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I”, se arata in proiectul de ordin supus dezbaterii publice.
Pe site-ul Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, puteti vedea cele 3 Anexe care cuprinde modelele de cerece, diploma si contract de internship.
 
Propunerile, sugestiile si opiniile cu privire la acest proiect de act normativ, pot fi transmise in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii pe site, respectiv 10.08.2018 – 19.08.2018. Adresa se gaseste pe site-ul ministerului. 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Legea Internshipului: Modelul de cerere si contractul de internship, in dezbatere publica":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016