Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

103 grile fiscale pentru Examenul CECCAR 2013! Subiecte rezolvate!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 27 Mai. 2013 Exclusiv
Tags: grile fiscale, grile ceccar, examen ceccar 2013, ceccar 2013 examen, grile ceccar

Si anul acesta, CECCAR organizeaza examenul de admitere la stagiu pentru obtinerea calitatii de expert contabil si de contabil autorizat! Asa cum era de asteptat, examenul va fi dificil sau imposibil de trecut. Totul va depinde de pregatirea noastra, de cunostintele pe care le detinem, de cat de mult efort am depus pentru a ne asigura ca vom trece examenul cu sanse maxime de succes. Si cum nimic nu este posibil fara efort si fara munca, noi am ales sa va oferim un sprijin real, fara degete incrucisate, fara rugaciuni in dimineata examenului, fara suveniruri si amulete norocoase!



Si solutia pe care noi am ales-o si pe care v-o recomandam cu toata caldura este ghidul 103 grile fiscale pentru examenul CECCAR 2013! Vine in format digital, chiar pe biroul dvs, in cel mai scurt timp cu putinta. Si este esential sa ajunga rapid la dvs pentru ca nu mai avem mult timp la dispozitie pana cand examenul va incepe! Si noi va asiguram ca daca veti folosi timpul ramas cu eficienta maxima, rezultatele vor fi pe masura!

Iata cateva exemple de posibile subiecte de la examenul CECCAR 2013:

Exemplul nr. 1: Potrivit reglementarilor contabile conforme cu directiva a IV-a a comunitatii europene, adoptate prin OMFP nr. 3055/2009 privind contabilitatea, cum se prezinta datoriile contingente in situatiile financiare anuale?
 
Exemplul nr. 2: Potrivit reglementarilor contabile conforme cu directiva a IV-a a comunitatii europene, adoptate prin OMFP nr. 3055/2009 privind contabilitatea, ce reprezinta remizele?
 
Exemplul nr. 3: Potrivit prevederilor Codului fiscal, una din urmatoarele metode nu poate fi utilizata ca amortizare fiscala pentru mijloacele de transport persoane cu masa pana la 3500 kg :
a) amortizare liniara;
b) amortizare accelerata;
c) amortizare degresiva;
d) amortizare proportionala cu numarul de kilometri parcursi.

Raspunsurile le puteti consulta in cadrul ghidului!

Haideti sa trecem rapid in revista ce poate face pentru dvs ghidul de fata, de cine a fost realizat si de ar trebui sa il comandati astazi:

1. Pe CD descoperiti 103 grile fiscale pentru examenul CECCAR 2013 si cele 107 grile CECCAR din 2012!

2. Autorul lucrarii 103 grile fiscale pentru examenul CECCAR 2013 este Dl. Adrian Benta, Consultant fiscal, acreditat la Camera Consultantilor Fiscali, optiune - expertiza fiscala.

3. Lucrarea este editata intr-un tiraj limitat. Acest lucru se intampla pentru simplul motiv ca se adreseaza in mod expres celor care au nevoie de ajutor pentru trecerea acestui examen.

4. Ghidul se afla acum la pret special de lansare, pret pe care il puteti considera una dintre cele mai puternice investitii in avantajul carierei dvs, o investitie pe care o faceti o singura data in viata!

5. Ghidul este disponibil in format digital, sub forma de CD. Este usor de utilizat, simplu de luat cu dvs oriunde va aflati, cu informatii usor de inteles, simplu de aplicat!

6. Ghidul contine informatii structurate in asa fel incat pot fi asimilate in mod facil. Sa tinem cont de faptul ca pana la sustinerea examenului CECCAR nu mai este mult timp si ca fiecare zi care trece este una extrem de importanta. Folositi timpul ramas in avantajul dvs!


Va invitam sa comandati ghidul chiar astazi si in cel mai scurt timp posibil va ajunge la dvs pe birou. Consultati-l, studiati cu toata seriozitatea, luati examenul cu succes maxim si apoi sarbatoriti! Fiindca meritati! Informatii mai multe gasiti aici >>>

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "103 grile fiscale pentru Examenul CECCAR 2013! Subiecte rezolvate!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016