Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

A.N.A.F.: Peste 1.300 de functionari au primit certificat ECDL

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 08 Mar. 2011
Tags: anaf, certificat ecdl, tva,

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (A.N.A.F.) anunta inchiderea oficiala a proiectului Imbunatatirea abilitatilor tehnice ale functionarilor din cadrul Agentiei Nationale de Administare ...


Agentia Nationala de Administrare Fiscala (A.N.A.F.) anunta inchiderea oficiala a proiectului “Imbunatatirea abilitatilor tehnice ale functionarilor din cadrul Agentiei Nationale de Administare Fiscala prin instruirea si certificarea ECDL Start”, cod SMIS 2724, care a fost implementat in perioada 30 aprilie 2009 – 29 martie 2011.

Proiectul a fost cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational “Dezvoltarea Capacitatii Administrative” (PO DCA) 2007 – 2013, la nivelul Axei prioritare 1 - Imbunatatiri de structura si proces ale managementului ciclului de politici publice, Domeniul major de interventie 1.3. – Imbunatatirea eficacitatii organizationale, Operatiunea orientativa - Module de pregatire in domenii ca achizitii publice, ECDL, limbi straine, dezvoltarea de proiecte, licitarea si managementul proiectelor etc.

Valoarea totala a proiectului, fara TVA, a fost de 1.724.310 lei, din care 1.718.710 lei reprezinta valoarea eligibila, formata din 1.460.903,50 lei, provenind din Fondul Social European si 257.806,50 lei, reprezentand cofinantarea eligibila a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in calitate de beneficiar al finantarii nerambursabile, in timp ce 5.600 lei reprezinta valoarea neeligibila a programului.

Scopul proiectului a fost cresterea gradului de utilizare a tehnologiilor informatice de catre functionarii din cadrul A.N.A.F. prin dobandirea unor cunostinte solide de operare si utilizare a calculatorului. In acest sens, a fost organizat si derulat un program de instruire si certificare ECDL Start pentru un numar de 1.317 functionari din cadrul sistemului national al administrarii fiscale, respectiv un numar de 26 de directii generale judetene ale finantelor publice. Din cei 1.317 functionari participanti la instruire, 1.303 au obtinut Permisul ECDL Start, ceea ce reprezinta un grad de promovabilitate de 98,94%.

“Acest proiect constituie o premiera pentru institutia noastra, pe de o parte fiind primul derulat cu fonduri europene din A.N.A.F., iar, pe de alta parte, constituind cel mai amplu program de pregatire profesionala a functionarilor din cadrul institutiei”, a declarat domnul Sorin Blejnar, presedintele A.N.A.F la conferinta de inchidere a proiectului.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "A.N.A.F.: Peste 1.300 de functionari au primit certificat ECDL":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016