Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Asteptand modernizarea

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 03 Feb. 2010
Tags: calende grecesti

Are Benny Hill o sceneta in care un tip sta cu al sau cap pus la gazul masinii de gatit, altul atarna in streang iar un al treilea zace inert cu pistolul la tampla. Dupa ce camera de luat vederi ii ...

Are Benny Hill o sceneta in care un tip sta cu al sau cap pus la gazul masinii de gatit, altul atarna in streang iar un al treilea zace inert cu pistolul la tampla. Dupa ce camera de luat vederi ii arata pe acestia... vine si explicatia: "a vorbit premierul Marii Britanii"...

Cam la acelasi act facut de cei trei iti vine sa recurgi cand il mai auzi pe vreun guvernant vorbind despre modernizarea Romaniei. Asta pentru ca, de vreo 20 de ani, Romania este tot modernizata sau, mai bine zis, se modernizeaza, unde diateza reflexiva inseamna ca, intrucat nu mai suntem nici in Epoca de Piatra nici in Evul Mediu, unele lucruri, unele sectoare de activitate progreseaza de la sine.

De fapt, nu de la sine ci din initiativa privata. Initiativa careia i se pun bete in roate cu fiecare ocazie. Statul a facut prea putin(e) in 20 de ani.

Asadar tot cetateanu' care a trait acesti 20 de ani a asteptat - ca doar i s-a tot promis - in fiecare an modernizarea. Asa ca, in constiinta fiecaruia, s-a cuibarit lehamitea. Ii vezi si ii auzi "pe astia" iti vine sa... schimbi postul de radio sau de televiziune. Iti mai vine sa nu votezi si asa mai departe.

Si, pe urma, astia de ne conduc comanda studii si sondaje ca sa vaza cat de populari sau de nepopulari au ajuns ei, politicienii, si unele institutii care sunt suprapopulate de ei insisi. Si cand vad ca scad in sondaje precum temperaturile, isi mangaie savant barbia... se mai uita o data precum curca-n lemnele de foc la... date si se intreaba ce este de facut.

Pai, poate sa va tineti de promisiunile alea multe. Va ajutam si noi. O sa trecem in calendar niste calende grecesti, un paste al cailor ba chiar s'un sfant asteapta. Si poate gasim si un premier pe care sa-l cheme Godot...

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Asteptand modernizarea":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016