Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Atentie, contabili: Factura-cheie de care sa nu uitati la inceput de an!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 09 Mar. 2015 Exclusiv

Stim deja ca la inceput de an, pe la contabilitate s-au perindat zeci sau sute de facturi, unele mai importante decat altele. Dar facturi pentru truse sanitare de prim ajutor ati primit?

In mod normal, ar trebui sa fie primele pe care sa le inregistrati in contabilitate, pentru ca de existenta lor, a truselor sanitare omologate, valabile, depinde viata angajatilor dvs.!

Truse sanitar de prim ajutor aici >>> Se livreaza in cel mai scurt timp

Accidentele de munca sunt uneori inevitabile. Dar ceea ce putem evita este degenerarea unui accident la locul de munca intr-un eveniment cu o turnura nefasta.

Astazi va supunem atentiei un subiect important: existenta trusei de prim-ajutor. Daca nu o aveti in preajma in orice moment al zilei, daca nu este valida, omologata si cu obiectele inca valabile, atunci este cazul sa luati atitudine.

Nu uitati ca in interiorul unei truse sanitare de prim ajutor sunt cateva instrumente esentiale care pot face diferenta cand angajatii sunt in situatii dificile.

Poate multi nu stiu, dar un accident grav se poate produce chiar si intr-o firma care are 100% activitate de birou, cu atat mai mult intr-o firma ai carei angajati manipuleaza marfuri grele, lucreaza cu substante periculoase sau manevreaza diverse echipamente si utilaje.

Trusa sanitara de prim ajutor intra in sfera activitatilor de prevenire a accidentelor de munca, un domeniu cu care ITM-ul nu se joaca! Controalele privind existenta trusei sunt o certitudine, iar amenda de 6.000 de lei pentru lipsa ei chiar se aplica!

De aici puteti achizitiona truse sanitare de prim ajutor >>>
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Atentie, contabili: Factura-cheie de care sa nu uitati la inceput de an!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016