Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Autostrazile romanesti prind viteza: intra in treapta... a doua

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Mai. 2011
Tags: autostrada

Tara noastra va avea, peste cativa ani, 845 de kilometri de autostrada, fata de 313 km cati sunt in prezent, in urma unor investitii de 5,17 miliarde euro, a declarat vineri, 20 mai, ministrul ...

Tara noastra va avea, peste cativa ani, 845 de kilometri de autostrada, fata de 313 km cati sunt in prezent, in urma unor investitii de 5,17 miliarde euro, a declarat vineri, 20 mai, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

"In prezent sunt 313 kilometri de autostrazi executati si alti 276 kilometri in executie", a spus Boagiu.

Anca Boagiu a semnat vineri 5 contracte pentru 98 kilometri de pe Coridorul IV, cu o valoare totala de 692,68 milioane euro, care vor intra in executie in perioada urmatoare, avand ca termen de finalizare anul 2013, si urmeaza sa fie incheiate patru contracte pentru alti 85 kilometri, cu o valoare de 562 milioane euro.

"In total, am facut economii de la noua licitatii de autostrazi, in valoare de peste 600 milioane euro, cu care vom finanta constructia a 71 de kilometri de autostrada. In total, vom avea 845 kilometri de autostrada, valoarea lucrarilor fiind de 5,17 miliarde euro", a spus Boagiu.

Ea a mai spus ca "prioritatea zero" o reprezinta absorbtia fondurilor europene si intentioneaza ca rata de absorbtie sa creasca la finele anului la 20%, de la 4% la inceputul anului.

La finele anului 2008, Ungaria avea dati in folosinta peste 1.200 km de autostrada. Suprafata Ungariei este de aproximativ 40% din cea a Romaniei. Populatia Ungariei este cu putin sub jumatate din cea a tarii noastre.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Autostrazile romanesti prind viteza: intra in treapta... a doua":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016