Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Buget 2012: Ialomiteanu a declarat ca rectificarea pe 2011 nu va fi negativa

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 14 Nov. 2011
Tags: buget, rectificarea bugetului, arierate

Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a declarat, luni, ca rectificarea bugetului pe 2011 nu va fi negativa, aratand ca este vorba despre o alocare a unor sume pentru sanatate si plata arieratelor din economii de la unele ministere, in principal Ministerul Finantelor.


"Nu este vorba despre o rectificare negativa, este vorba de o alocare de sume pentru sanatate si plata arieratelor din economii de la unele ministere, si principalul minister care are economii, mai ales din dobanzi este Ministerul Finantelor", a precizat Ialomitianu.

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, luni, ca la rectificarea bugetului pe 2011 de la Ministerul Muncii se vor disponibiliza fondurile neutilizate de la bugetul de somaj si economiile facute in urma verificarilor la asistenta sociala, aratand ca toate datele vor fi definitivate miercuri, scrie Mediafax.

"La rectificarea bugetului, probabil de la Ministerul Muncii se vor disponibiliza fondurile neutilizate de la bugetul de somaj, deoarece acolo sunt fonduri care nu au fost utilizate, si economiile care au fost facute prin verificarile facute la asistenta sociala. Cu singuranta exista si acolo o rezerva si vor fi disponibilizate fondurile", a precizat Sulfina Barbu in legatura cu rectificarea bugetara.

Ea a adaugat ca deocamdata nu au fost definitivate sumele, urmand sa fie stabilite in sedinta de Guvern de miercuri.

Premierul Emil Boc a anuntat, duminica seara, dupa intalnirea liderilor PDL de la Vila Lac, ca va avea loc o rectificare bugetara, coordonatele acesteia urmand a fi stabilite miercuri in Guvern, el mentionand ca vor fi alocari pentru sanatate si investitii.

Intrebat daca se va opera o rectificare bugetara pana la finele acestei luni, Boc a raspuns: "Da, va fi o rectificare bugetara, coordonatele ei vor fi stabilite in sedinta de Guvern de miercuri. Cert este ca vor fi alocate resurse financiare pentru sanatate, dar si pentru investitii".

Declaratia confirma o stire pe surse difuzata recent de MEDIAFAX, potrivit careia Guvernul va opera pana la finele lunii noiembrie o rectificare bugetara negativa, prin care va taia din alocari la majoritatea institutiilor, Ministerul Sanatatii fiind printre putinii ordonatori de credite care vor primi bani, pentru plata arieratelor.



Sursa Zf.ro

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Buget 2012: Ialomiteanu a declarat ca rectificarea pe 2011 nu va fi negativa":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016