Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cadou de Paste pentru contabili? Desigur!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Infotva la 25 Apr. 2013 Exclusiv
Tags: lucrari de contabilitate, lucrari contabilitate, lucrari pentru contabili, lucrari practice pentru contabili

Se apropie sfintele sarbatori pascale si deja incepem sa ne gandim la pregatirile care ne asteapta. Vom face curatenia de primavara (cine nu a facut-o deja). Vom gati ceva special. Vom avea si cumparaturi de facut si chiar foarte multe pachetele de aranjat pentru cei mai putin norocosi decat noi. Si intreaga sarbatoare ne incanta in mod extrem.


Special pentru contabilii care vor sa isi faca singuri un cadou special si UTIL in cel mai adevarat sens al cuvantului, va oferim si reduceri impresionante la cele mai tari lucrari practice de contabilitate.

Sunt cadouri de care chiar sa va folositi si care sa va usureze munca in mod avantajos. Daca vreti, adevaratele cadouri pe care le veti primi sunt cele reprezentate de siguranta ca activitatea dvs profesionala se desfasoara in mod corect 100%, rapid si eficient, fara erori si fara stres! Asa cadouri ne trebuie, fara niciun fel de dubiu!

Iata si care sunt lucrarile practice de contabilitate pe care vi le oferim la reducere impresionanta, cu ocazia sarbatorilor pascale:

Ghid practic pentru aplicarea IFRS
O.M.F.P. nr. 881 a adus noi obligatii pentru fimele listate la bursa! Aflati cum sa aplicati corect standardele internationale de raportare financiara si care sunt diferentele fata de prevederile O.M.F.P. nr. 3.055!

Imobilizari corporale - constructii
Ghid practic de contabilitate privind cele mai problematice operatiuni contabile aferente constructiilor: modernizari, reevaluare, amortizare, reparatii, investitii!
Explicatii ale specialistilor, aspecte fiscal-contabile, studii de caz

HORECA - Monografii contabile si cazuri practice
CD-ul se adreseaza in mod direct persoanelor responsabile de conducerea contabilitatii in unitati hoteliere, pensiuni, restaurante sau firme de catering.
Procurati-va acum unicul instrument specializat pe rezolvarea problemelor de contabilitate specifice domeniului HoReCa!

Manual de politici contabile
Manualul de politici contabile este obligatoriu pentru toate societatile comerciale! Amenda pentru nerespectarea acestei obligatii ajunge pana la 4.000 de lei.
Utilizati modelul perfect de manual, 100% editabil pentru a intocmi rapid acest document!

Chei de verificare a Manualului de politici contabile
Verificati inaintea Fiscului daca societatea dvs. are politici contabile in conformitate cu reglementarile contabile 2013! Utilizati cele mai sigure chei de verificare a Manualului de politici contabile!

Manual de Politici Contabile pentru Institutii Publice
Conform legii, Manualul de politici contabile este anexa la situatiile financiare trimestriale si anuale ale institutiei publice. Folositi modelul editabil ca sa intocmiti rapid Manualul de politici contabile pentru institutia dvs.!

Proceduri Contabile obligatorii pentru institutiile publice
Procedurile Contabile sunt obligatorii! Daca va lipsesc, raspundeti pentru orice greseli sau fraude comise in Departamentul dvs. de Contabilitate... Acum aveti, gata redactate si editabile, Proceduri Contabile conforme cu O.M.F.P. 946/2005 si cu reglementarile la zi!

Culegere de inregistrari contabile pentru institutii publice
Probleme cu reevaluarea sau inventarierea? Cu lipsa in gestiune sau cu ajustarile pentru depreciere? Acum aveti solutii specifice pentru contabilitatea institutiilor publice!

Manual de Achizitii Publice 2013
Manual de Achizitii Publice pentru Institutiile Publice: obligatii legale la zi, greseli de evitat, documente obligatorii, modele de proceduri operationale!

Ghidul Contabilului incepator
Cel mai bun ghid de initiere in tainele contabilitatii este acum la dispozitia dvs.!
Va invata cum sa deveniti rapid un contabil exceptional; reprezinta baza pe care trebuie sa o stapaneasca orice contabil.

Totul despre balanta contabila
Balanta contabila perfect intocmita va scapa de erorile grave din contabilitate.
Descoperiti acum toate secretele balantei contabile, dezvaluite de auditori financiari experimentati!

Ghidul expertului contabil - expertiza contabila si inspectia fiscala
Intocmiti cele mai competente rapoarte de expertiza contabila si inspectie fiscala!
Aveti acum la dispozitie 40 de modele de expertiza contabila editabile pentru intocmirea celui mai complet raport, plus totul despre desfasurarea inspectiilor fiscale!

Manual de inventariere
Inventarierea anuala, reglementata de O.M.F.P. nr. 2.861/2009, este obligatorie!
Aflati de la experti cum sa stabiliti situatia reala a tuturor elementelor de activ si de pasiv ale firmei cu ocazia inchiderii exercitiului financiar si a intocmirii situatiilor financiare anuale.

Contabilitatea organizatiilor non-profit
Ghid de contabilitate, complet si extrem de util, adresat: asociatiilor, fundatiilor, organizatiilor sindicale, patronatelor, cultelor religioase, camerelor de comert si industrie, partidelor politice. La fiecare 3 luni CD-ul dvs. se actualizeaza cu informatii noi in domeniu!

Totul despre contabilitatea activitatilor agricole
Aflati urgent cum afecteaza O.G. nr. 8/2013 activitatea firmelor de agricultura!
Folositi ghidul complet pentru contabilitatea activitatilor agricole!

La final, va invitam sa va achizitionati ghidurile care va sunt necesare si care va aduc un plus de eficienta si siguranta in activitatea dvs! Oferta completa poate fi consultata aici!


Autor: Infotva

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cadou de Paste pentru contabili? Desigur!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016