Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cadoul contabililor profesionisti!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 21 Feb. 2014 Exclusiv
Tags: circulara contabilului roman, circulara contabili, publicatie contabili

Recompensam contabilii care aleg profesionalism in munca lor, contabililor care continua sa investeasca in educatia lor, in activitatea lor profesionala.


Stim ca nu este usor pentru ca bugetul nostru este unul pe care il vom chibzui cu atentie maxima. Si cea mai buna cale de a-l folosi la maxim este ca minim 10% din cat castigam sa fie reinvestit catre educatia noastra. Este o modalitate de a ne asigura ca si anul viitor vom fi la inaltime!

Va prezentam una dintre cele mai tari publicatii adresate contabililor romani: Circulara Contabilului Roman.

Circulara Contabililor Romani se vrea publicatia lunara care sa graviteze in centrul universului contabil. Cele mai ardente probleme sunt de gasit AICI. Cele mai problematice situatii isi gasesc rezolvarea AICI. Cele mai interesante dezbateri si studii de caz vor fi mereu prezente AICI.

“O publicatie foarte utila. Este una dintre putinele publicatii pe care le citesc in mod consecvent. Imi ofera informatiile dorite in mod rapid. Stiu ca pot sa am incredere in aceste informatii si atunci ma simt in siguranta la orice control viitor. Astept numerele viitoare. Voi avea o intreaga colectie.”

Imaginati-va ca astazi vi se livreaza primul numar din Circulara. Va asezati la birou, trageti o cana de cafea alaturi si stiloul preferat. Va atentionam ca este o publicatie pe care veti dori sa o cititi cu stiloul in mana. Veti avea ce nota, va promitem! Si veti avea ce povesti, garantat. Cat despre rezultatele care se vor revedea in calitatea muncii dvs... lasam publicatia sa va convinga...


Cadoul pe care il oferim tuturor abonatilor la Circulara Contabilului Roman>>>
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cadoul contabililor profesionisti!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016