Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ce alegem in 2016: Microintreprindere sau PFA?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 07 Mar. 2016
Tags: pfa si microintreprindere, pfa sau microintreprindere in 2016

"Lucrarea pe CD Microintreprindere versus PFA pune acum in discutie cel mai fierbinte subiect al zilei: " ce sa aleg ca sa-mi fie bine?" si aduce lumina pentru toti! Lucrarea va ajuta sa stiti exact ce tip de entitate economica se potriveste afacerii dvs., ce va avantajeaza, care este solutia prin care ramaneti, legal, cu mai multi bani in buzunar, la care aveti acces oricand. Va invata sa va cunoasteti interesele, sa nu va lasati manipulat de cei care vor sa va controleze banii!", atrag atentia specialistii Rentrop&Straton.

Acestia sunt cei care au realizat unul dintre cele mai utile ghiduri din domeniu.

Lucrarea pe CD Microintreprindere versus PFA a fost gandita si realizata in ideea de a veni in sprijinul tuturor antreprenorilor care au nevoie de ajutor la alegerea formei corecte de administrare a afacerii lor.


Stiati ca daca prin activitatea dvs. realizati  venituri mai mari de 65.000 euro, plafonul in lei fiind stabilit utilizand cursul de schimb de la sfarsitul anului precedent, atunci NU puteti fi microintreprindere?

Stiati ca NU puteti fi microintreprindere daca ponderea veniturilor din consultanta sau management depaseste 20% din totalul veniturilor?

Stiati ca in cazul unei persoane juridice resursele financiare nu pot fi utilizate in cursul anului, ci doar dupa aprobarea situatiilor financiare si suportarea impozitului pe dividende?

Mai multe informatii relevante pentru a decide intre PFA si Microintreprindere aici>>>

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ce alegem in 2016: Microintreprindere sau PFA?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016