Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cele mai sigure banci din lume. Vezi ce banca din Romania e inclusa in top

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Mihaela Pascu la 22 Aug. 2011 Exclusiv
Tags: top banci, banci sigure, evaluare financiara

Publicatia Global Finance a intocmit un top al celor mai sigure 50 banci din lume. In imprejurarile actuale, un astfel de top ii ajuta pe investitori sa isi directioneze castigurile catre cele mai sigure depozite. In mod surprinzator, in topul celor mai bune 10 banci din Europa Centrala si de Est este inclusa si Banca Comerciala Romana, aflata pe locul al 7-lea.

Interesul investitorilor fata de bancile care le-ar putea oferi o protectie garantata in cazul depozitelor financiare a crescut ca urmare a instabilitatii politice din Orientul Mijlociu si din Africa, precum si ca urmare retrogradarii Statelor Unite de catre agentia de evaluare Standard & Poor's.

In topul realizat anul acesta in ceea ce priveste cele 50 de banci, sunt incluse si 40 dintre institutiile de creditare care au ocupat si anul trecut pozitii in clasament. Locurile in top au fost stabilite in functie de evaluarile si de ratingurile acordate de cele trei agentii de evaluare financiara, Moody’s, S&P si Fitch, precum si dupa active.
 
In topul celor mai bune 10 banci din lume in 2011, primul loc il ocupa banca  KfW din Germania, pozitia a doua fiind ocupata de  Caisse des Depots et Consignations - CDC (Franta). Pe locul al treilea se situeaza Bank Nederlandse Gemeenten - BNG (Olanda), in vreme ce pe locul al patrulea se afla Zurcher Kantonalbank (Elvetia). Urmatoatele locuri in clasament sunt ocupate de Landwirtschaftliche Rentenbank (Germania), Rabobank Group(Olanda), Landesbank Baden-Württemberg - Forderbank (Germania), la egalitate cu Nederlandse Waterschapsbank (Olanda), Banque et Caisse d’Epargne de l’Etat (Luxemburg), NRW.Bank (Germania), Banco Santander (Spania).
 
In ceea ce priveste bancile din Europa Centrala si de Est, primele locuri sunt ocupate de banci din  Republica Ceha si Polonia, in vreme ce pe locul 7 se afla Banca Comerciala Romana, urmata de banci din Federatia Rusa.
Autor: Mihaela Pascu

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul " Cele mai sigure banci din lume. Vezi ce banca din Romania e inclusa in top":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016