Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Congresul CECCAR are loc la Bucuresti pe 3 si 4 septembrie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 26 Aug. 2010
Tags: congresul ceccar

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) organizeaza la Bucuresti, in perioada 3-4 septembrie 2010, a XVIII-a editie a Congresului Profesiei Contabile din Romania. ...

 

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) organizeaza la Bucuresti, in perioada 3-4 septembrie 2010, a XVIII-a editie a Congresului Profesiei Contabile din Romania.

Tema centrala a editiei din acest an, “Pentru o noua cultura in profesia contabila”, va fi dezbatuta de peste 1.500 de specialisti in contabilitate, dintre care nu vor lipsi reprezentanti ai celor 42 de filiale ale CECCAR din tara si invitati internationali de prestigiu, printre care se numara presedintele Federatiei Internationale a Contabililor (IFAC), domnul Robert Bunting.

Congresul va fi gazduit de Palatul Parlamentului din Bucuresti, Sala Al. I. Cuza, iar lucrarile vor fi deschise de cunoscutul realizator de televiziune, Radu Moraru. La editia din acest an, subiectele de discutie vizeaza abordari noi, influen?ate de contextul economic actual, care se intalnesc in tema centrala a congresului.

Pe parcursul celor doua zile dedicate evenimentului, se vor desfa?ura cinci mese rotunde:
- Profesia contabila si interesul public: ce va urma?
- Abordari actuale ale unitatii si unicitatii profesiei contabile.
- IMM/PMM: care este viitorul?
- Profesionistii contabili angajati: o noua abordare.
- Profesia contabila si serviciile fiscale.

Pe de o parte, dezbaterile aceste sunt menite sa exploreze noile coordonate care definesc rolul si statutul specialistului contabil, prin prisma responsabilitatilor care deriva din interesul public. Pe de alta parte, ele vor aduce in prim-plan aspecte practice, cu continut aplicativ, privind relatia specialistilor in contabilitate cu firmele mici si mijlocii, un segment extrem de important al beneficiarilor serviciilor lor, dar si cu autoritatile fiscale.

Congresul CECCAR este sponsorizat de organizatii multinationale, de talia evenimentului, printre care PricewaterhouseCoopers Romania, KPMG Romania, JPA Romania si altele.

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), infiintat in 1990, continuator al Corpului Contabililor Experti si Autorizati, care a luat nastere in 1921, este membru a numeroase organizatii profesionale internationale, intre care Federatia Internationala a Contabililor (IFAC) si Federatia Expertilor Contabili Europeni (FEE).

CECCAR este reprezentat in toate judetele Romaniei, prin filialele sale teritoriale. Membrii CECCAR numara mai mult de 50.000 de profesionisti contabili, aproximativ 10.000 dintre acestia lucrand in practica publica, iar ceilalti in diverse sectoare ale economiei. Congresul Profesiei Contabile in Romania este consacrat la nivel mondial, locul sau fiind binemeritat in cadrul evenimentelor contabile internationale.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Congresul CECCAR are loc la Bucuresti pe 3 si 4 septembrie":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016