Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Dan Voiculescu critica declaratiile guvernatorului BNR referitoare la responsabilitatea romanilor privind datoria externa

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 25 Nov. 2010
Tags: datoria externa

Senatorul Dan Voiculescu a comentat critic, miercuri, declaratiile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conform caruia romanii care au luat credite pentru electrocasnice sunt principalii responsabili ...

Senatorul Dan Voiculescu a comentat critic, miercuri, declaratiile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conform caruia romanii care au luat credite pentru electrocasnice sunt principalii responsabili pentru cresterea datoriei externe a Romaniei de sase ori intre 2000 si 2010.

"Ostilitatea presedintelui Basescu fata de romani pare sa-l fi contaminat si pe guvernatorul BNR. Cele 4 milioane de romani pe care ii cearta domnul Isarescu s-au imprumutat pentru obiecte de stricta necesitate. Frigiderele si masinile de spalat nu sunt produse de lux. Este nedrept sa acuzi un om ca si-a cumparat un frigider de 200 de euro, in timp ce treci cu vederea gafe prezidentiale si guvernamentale de miliarde de euro. Nu romanii fara frigider aveau obligatia sa previna indatorarea tarii, ci presedintele, Guvernul si, nu in ultimul rand, Banca Nationala", a declarat Dan Voiculescu, potrivit sursei citate.

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat miercuri ca bancile sunt "vinovate" de 22 de miliarde de euro din cele 90 de miliarde de euro la cat se ridica datoria externa a Romaniei. Explicand structura datoriei private a Romaniei, Mugur Isarescu a aratat ca bancile au "ademenit" populatia sa ia credite, insa datoria a fost facuta de romani, nu de banci.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Dan Voiculescu critica declaratiile guvernatorului BNR referitoare la responsabilitatea romanilor privind datoria externa":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016