Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

De ce a decis investitorul american George Soros sa isi pastreze cash o parte din investitii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 22 Iul. 2011
Tags: sua, datorie publica, incapacitate de plata, trezoreria americana, investitii

Din ce in ce mai multi investitori americani si bancheri de pe Wall Street par sa isi puna la pastrare sume de bani cash pentru a se proteja de o eventuala situatie dramatica prin care ar putea trece ...


Din ce in ce mai multi investitori americani si bancheri de pe Wall Street par sa isi puna la pastrare sume de bani cash pentru a se proteja de o eventuala situatie dramatica prin care ar putea trece atat SUA, cat si economia mondiala dupa data de 2 august.

Aceasta procedura s-a accelerat, cel mai probabil, ca urmare a deciziei investitorului american George Soros de a-si pastra cash aproximativ 75% din activele fondului sau de investitii Quantum Endowment, potrivit informatiilor care au inceput sa circule in mediul de afaceri american in ultima vreme.

Chiar si fara confirmarea acestor informatii, numerosi jucatori importanti de pe piata americana,  precum si unele banci, au luat in serios posibilitatea ca dupa 2 august sa asiste la un eveniment tragic pentru finantele americane.  

Protejarea investitiilor in fata unui eveniment dramatic este in acest moment in fruntea listei mai multor investitori si bancheri de pe Wall Street, aceasta strategie fiind adoptata si de Banca Centrala Americana. Aceste masuri sunt insa firesti pentru fondurile speculative in situatia in care exista riscul unui eveniment care ar putea prabusi economiiile mai multor tari din lume.

Obiectivul acestor strategii il reprezinta, asadar, protejarea investitiilor si diminuarea riscurilor astfel incat ceea ce a fost numit un posibil Armaggedon Financiar sa nu ii afecteze prea mult. In acest moment, Fed si Trezoreria Americana aplica strategii de gestionare a unei posibile crize declansate dupa data de 2 august cand SUA ar putea intra in incapacitate de plata.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "De ce a decis investitorul american George Soros sa isi pastreze cash o parte din investitii":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Articole similare

Chinezii au pus mana pe America
Mai multe articole despre Trezoreria americana
Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016