Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Declaratia 220

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 03 Mar. 2011
Tags: declaratia 220, declaratii fiscale 2011

Declaratia 220 - privind venitul estimatDescarca declaratia 220 - click aiciTermen limita pentru completarea si depunerea la Fisc a formularului 220 Declaratie privind venitul estimat: luni, 31 ...

Declaratia 220 - privind venitul estimat

Descarca declaratia 220 - click aici

Termen limita pentru completarea si depunerea la Fisc a formularului 220 „Declaratie privind venitul estimat”: luni, 31 ianuarie a.c.

Declaratia 220 se completeaza de catre persoanele fizice care realizeaza venituri in bani si/sau in natura, provenind din activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole impuse in sistem real, venituri din cedarea folosintei bunurilor calificate in categoria venituri din activitati independente.

Nu depun declaratia 220 contribuabilii care realizeaza venituri din arendare. Cei care obtin venituri din mai multe surse depun cate o declaratie pentru fiecare sursa. In situatia inchirierii bunurilor detinute in comun, fiecare coproprietar completeaza si depune câte o declaratie corespunzator cotei care ii revine din proprietate.

Cititi mai multe informatii despre declaratia 220 aici: www.infotva.manager.ro/a/3740/atentie:-luni-este-data-limita-pentru-declaratiile-220-si-010-.html



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Declaratia 220":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016