Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Depun declaratii online, rog seriozitate. Astept provincia

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 03 Oct. 2011 Exclusiv
Tags: depunere declaratie, tva 2011

Gata, ne-am mutat cu totul pe internet, cat de curand o se ne invelim cu pagini html si o sa dormim cu capul pe Home Page, in sunet de .rar sau .zip. Asa cum stiti, Fiscul, ba chiar si Ministerul Muncii , duce toate declaratiile, impozitele si taxele exclusiv online. N-ai internet, suni un prieten.

Abia acum insa apar problemele. Semnezi digital, obligatoriu. Instalezi nu stiu ce program, obligatoriu. Urmaresti declaratia  de doua ori pe zi, obligatoriu. Trimiti si hartia semnata, stampilata, parafata, obligatoriu. Totul este inclus, ba chiar ai si un "bonus" la care niciodata nu te-ai fi gandit. Obligatoriu.

 In acest context, ieri am ramas fluierand de uimire. Un bun amic mi-a dat mail in care ma anunta ca si-a facut "firma de depus declaratii, taxe si impozite". Evident, contra unui "mic comision". Daca vreau sa sa-i fiu clienta ma ruga sa ma grabesc pentru ca are un "discount de 15% timp de 2 saptamani si deja am strans 5 doritori".

 Dupa ce am citit de 3 ori l-am sunat sa-l intreb ce l-a apucat. "Pai, nu trebuie sa facem si noi un ban? Castig si eu, castigi si tu, castiga si statul, toata lumea e multumita", mi-a explicat el. "Dar stii ca....", am incercat eu sa inteleg. "Nu-i nimic, se rezolva, stai linistita", a venit raspunsul. Apoi m-a rugat sa-i raspund pe mail pentru ca il suna clientii.



Este clar insa ca nu mai e loc de altceva: ne mutam pe internet. Sau, ca orice serviciu, platim si stam la soare, sub umbreluta. Ce ziceti?

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Depun declaratii online, rog seriozitate. Astept provincia":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016