Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Gandurile linistesc vorbele!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 14 Mai. 2010
Tags: ganduri

Intr-o frumoasa zi de mare sarbatoare am fost surprins de un fost student in parcarea unui mare Mall. El era cu o fata, eu eram cu un mop, o matura si un faras. Ce faceti dom profesor? Bine ...

Intr-o frumoasa zi de mare sarbatoare am fost surprins de un fost student in parcarea unui mare Mall. El era cu o fata, eu eram cu un mop, o matura si un faras.

„Ce faceti dom’ profesor? Bine sanatos, voinic?, zice. O intrebare prea multipla si mult prea complexa ca sa nu fie formala. Dar mi-a ocazionat ganduri. Valurile linistesc vanturile, gandurile linistesc vorbele.

„Minunat astazi!“, i-am raspuns. Gandurile mi se indreptasera spre plata, mai precis spre chestiunea daca plata este sau nu un act juridic, adica o manifestare de vointa facuta cu intentia de a naste, a modifica sau a stinge un raport juridic. Daca da, atunci platile organizatiei dumneavoastra trebuie sa fie facute de persoana din organizatie care are atributii de reprezentare?

Acest gand subtire din mintea mea s-a indreptat ca o panza de borangic purtata de vant catre statuia contabilului roman, despre care v-am vorbit in numarul 16 al newsletterului „Taxe si Impozite – Actual“.

In fata statuii stau incolacite si cateva articole din numarul de astazi, referitoare la inregistrarea platilor care nu se mai fac niciodata si la principiul prevalentei economicului
asupra juridicului.

Lectura placuta!

Articol prealuat din Newsletterul Taxe si Impozite Actual nr. 43/ aprilie 2010

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Gandurile linistesc vorbele!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016