Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ghid complet: Contabilitatea in agentii de turism

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 12 Aug. 2014 Exclusiv
Tags: contabilitate agentie de turism, contabilitate turism, agentia de turism

Sunt din ce in ce mai multe agentii de turism. Sunt din ce in ce mai multi operatori care au nevoie de servicii de contabilitate. Iar cand discutam despre contabilitatea in agentiile de turism, deja ne asteptam la panica totala. De ce? Pentru ca nu exista domeniu atat de alambicat ca acesta!

In acest sens, pentru cei care se incumeta sau trebuie sa tina contabilitatea in agentii de turism, a fost lansat ghidul care pune punctul pe "i", pune totul sub lumina, elimina absolut orice nelamurire.

Doriti sa intelegeti cum se aplica corect tratamentul fiscal-contabil impus de legislatia de ultima ora pentru activitatea specifica agentiilor de turism? Doriti sa evitati stresul de care tot aveti parte din cauza greselilor din contabilitate? Specialistii va ajuta sa evitati situatii problematice si amenzi pe care inspectorii le aplica fara sa ezite.

Iata cateva dintre temele pe care se concentreaza ghidul Agentie de turism. Dileme fiscal-contabile rezolvate:





Intrebare: Se poate lua in considerare taxarea inversa in cazul unei facturi pentru achizitionarea unor bilete de avion? Factura este emisa de un furnizor extern – in speta, o agentie de turism din Portugalia - care este inregistrat in scopuri de TVA. Sau, in loc de a declara taxare inversa pentru servicii de bilete de avion procurate cu factura, acestea se pot incadra in decont la servicii intracomunitare scutite rd.26.1?


Raspunsul va este oferit aici >>>

Atentie! Sunteti patronul unei agentii de turism sau sunteti contabil in cadrul unei astfel de firme? Sunteti contabil doritor sa va specializati in acest domeniu? Oricare ar fi situatia in care va regasiti, noi va propunem un ajutor esential, o serie de probleme fiscal-contabile rezolvate de catre specialisti, probleme generate frecvent in activitatea agentiilor de turism. Pot constitui oricand un model de solutionare a unor probleme similare pe care le intampinati, o baza de date utila ce va poate scoate din situatii critice.


Ghidul "Agentie de Turism - Dileme fiscal-contabile rezolvate" reprezinta raspunsul pe care noi toti il cautam. Este vorba despre ghidul realizat de experti din acest domeniu. Daca aveti nevoie de raspunsuri clare, de solutii concrete, de beneficii indubitabile, acesta este ghidul de care sigur aveti nevoie!

Va invitam sa nu mai cautati rezolvari cand ele deja va sunt la indemana. Aflati toate motivele pentru care CD-ul Agentie de turism. Dileme fiscal-contabile rezolvate reprezinta un ghid esential pentru dvs! Pagina de prezentare a ghidului este aici >>>

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ghid complet: Contabilitatea in agentii de turism":
Rating:

Nota: 4.33 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016