Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ghidul Expertului in TVA, la oferta speciala de lansare!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 04 Iul. 2013 Exclusiv
Tags: spete fiscale, spete tva, ghid tva

Experti in TVA ... Ne-am dori cu totii sa ne numim astfel. Din pacate, doar unii au parte de un asemenea statut si acestia sunt cei care isi continua specializarile si eforturile de perfectionare.

O astfel de ocazie va oferim acum, la oferta speciala. S-a lansat CD-ului Ghidul Contabilului - Solutii practice din TVA. Aveti sansa sa invatati tot ce trebuie sa stiti despre TVA, rapid, simplu, cu eficienta maxima!

Aflati cate conditii trebuie sa indeplineasca o activitate economica pentru a fi supusa TVA, cum se procedeaza pentru scutirea de TVA fara drept de ducere, cum se efectueaza scutirea de TVA la vanzarea cladirilor si terenurilor.

Mai mult, aflati de ce efectuam "fizic" o prestare de servicii in Romania, ce este o achizitie intracomunitara de bunuri in Romania, ce este o livrare de bunuri supusa TVA.

Iata si cateva dintre cele 29 de spete fiscale prezentate in cadrul lucrarii de fata:

1.    Scutirea de TVA pentru achizitii intracomunitare si importuri. Exemple concrete: achizitie de energie electrica, energie termica, gaze naturale
2.    Scutire de TVA la exporturi. Ce este un export, care sunt documentele justificative si procedura declarativa?
3.    Scutire de TVA la livrarile intracomunitare. Ce reprezinta o livrare intracomunitara, cu ce documente justificam scutirea de TVA? Care este procedura declarativa?
4.    Scutirile speciale legate de traficul international de bunuri. TVA si regimul suspensiv vamal, livrare intr-un antrepozit sau intr-o zona libera
5.    TVA deductibila. In ce situatii este permisa deducerea TVA aferenta achizitiilor de bunuri si servicii?
6.    Inregistrarea pentru prima data in scopuri de TVA. Deducerea TVA la stocurile de bunuri si servicii existente la data inregistrarii in scopuri de TVA, procedura si monografie contabila


Mai multe detalii despre aceasta lucrare esentiala pentru orice contabil si pentru orice profesionist interesat de domeniul TVA, gasiti aici, in pagina oficiala de prezentare >>>>>>


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ghidul Expertului in TVA, la oferta speciala de lansare!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016