Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Guvernul va continua si in 2011 sa blocheze posturile

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 16 Nov. 2010
Tags: guvern, posturi, declaratii

Guvernul va continua si anul viitor sa blocheze posturile din administratie, prin aprobarea ocuparii doar a unui singur post din sapte locuri eliberate, pentru a ajusta in continuare sectorul ...


Guvernul va continua si anul viitor sa blocheze posturile din administratie, prin aprobarea ocuparii doar a unui singur post din sapte locuri eliberate, pentru a ajusta in continuare sectorul bugetar, rezulta din declaratiile premierului Emil Boc.

"In 2011, prin continuarea selectiei bazate pe ceea ce inseamna ocuparea posturilor care se elibereaza, doar unul din sapte, se ajusteaza in continuare sectorul bugetar, astfel incat sa ramana la un numar functional si, in acelasi timp, sa ne orientam ca oamenii sa-si poata gasi solutii alternative", a spus Boc luni seara, la postul public de televiziune.

El a aratat ca anul viitor va continua si politica de "disponibilizari naturale".

In privinta numarului de bugetari in 2010, seful Guvernului a amintit ca acesta va fi redus cu 100.000 persoane raportat la ultimii doi ani, de la 1.397.000 angajati, in 2008, la 1.290.000 salariati, in decembrie 2010.

In 2009, Guvernul a decis prin ordonanta de urgenta, in urma negocierilor cu Fondul Monetar International, sa suspende ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante din administratie.

Prin exceptie, ordonatorii principali de credite, in cazuri temeinic justificate, pot aproba ocuparea a cel mult 15% din totalul posturilor devenite vacante, dar numai in conditiile incadrarii in cheltuielile de personal aprobate prin buget. Acest sistem permite angajarea doar a unui functionar pentru sapte posturi vacantate.

Un proiect de ordonanta de urgenta privind aplicarea Legii de salarizare unitara, obtinut si prezentat in luna ianuarie de MEDIAFAX, stabilea ca ocuparea posturilor vacante din institutiile publice va fi blocata atat pentru 2010, dar si pentru 2011.

Sursa: MEDIAFAX

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Guvernul va continua si in 2011 sa blocheze posturile":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016