Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Hillary Clinton ar putea prelua sefia BM

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 10 Iun. 2011
Tags: fmi, bm

Secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, discuta cu presedintia americana posibilitatea de a parasi diplomatia Casei Albe pentru a prelua in 2012 conducerea Bancii Mondiale (BM). Hillary Clinton ...

Secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, discuta cu presedintia americana posibilitatea de a parasi diplomatia Casei Albe pentru a prelua in 2012 conducerea Bancii Mondiale (BM). Hillary Clinton ar deveni, astfel, prima femeie care ajunge sef al Institutiei.

Preluarea de catre Hillary Clinton a conducerii BM ar putea sa aiba loc anul urmator, odata cu incheierea mandatului actualului presedinte al BM, Robert Zoellick.

Astfel, atat BM, cat si FMI ar putea fi conduse, pentru prima data in istoria celor 2 institutii financiare, de femei. Ministrul francez de Finante, Christine Lagarde, este considerata favorita pentru preluarea functiei de director general al FMI.

Hillary Clinton, fosta Prima Doamna a SUA si rivala a presedintelui Barack Obama in cursa interna din Partidul Democrat pentru nominalizarea in cursa prezidentiala, a devenit rapid una dintre cele mai influente persoane din executivul american, afirma Reuters.

Clinton a declarat in public ca nu intentioneaza sa ramana la conducerea Departamentului de Stat pentru mai mult de 4 ani. Apropiati ai acesteia au afirmat ca si-a exprimat interesul pentru preluarea postului la BM daca Zoellick ar pleca in 2012, la incheierea actualului mandat.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Hillary Clinton ar putea prelua sefia BM":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016