Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ialomitianu avertizeaza: Aplicarea masurilor propuse de opozitie ar duce Romania in blocaj financiar

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 27 Oct. 2010
Tags: financiar, finante, solutii

Ministrul de Finante, deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu, a cerut, joi, in Parlament, respingerea motiunii de cenzura depusa de opozitie, pe motiv ca ar contine afirmatii false, iar solutiile propuse ...


Ministrul de Finante, deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu, a cerut, joi, in Parlament, respingerea motiunii de cenzura depusa de opozitie, pe motiv ca ar contine afirmatii false, iar solutiile propuse sunt prezentate superficial, departe de realitatile economice ale prezentului.

Democrat-liberalul a opinat ca, daca ar fi aplicate masurile propuse de opozitie, acest lucru ar conduce Romania in blocaj financiar, s-ar inregistra deprecierea monedei nationale, ar creste inflatia, iar Romania ar pierde credibilitatea pe pietele financiare internationale.

Ministrul de Finante a afirmat ca aceasta motiune de cenzura nu reprezinta decat un exercitiu de democratie si un drept contitutional, dar a subliniat ca documentul contine neadevaruri si masuri populiste fara suport real in actualul context economico-financiar.

El a sustinut ca pe lista semnatarilor motiunii de cenzura se afla persoane care, prin masurile adoptate in perioada 2007-2008, au condus la inregistrarea unor dezechilibre structurale bugetare care, la inceputul anului 2009, au determinat un sistem de cheltuieli sociale si salarizare nesustenabil din punct de vedere financiar.
Ialomitianu a declarat ca, in pofida deficitelor mostenite din perioada anterioara, Guvernul Boc a facut eforturi deosebite pentru consolidarea fiscala si atenuarea efectelor crizei economice.

El a aratat ca Executivul a luat o serie de masuri apreciate de mediul de afaceri si a promovat o fiscalitate redusa fata de alte tari din Uniunea Europeana.
Ministrul a calificat ca neadevarata afirmatia din motiunea de cenzura potrivit careia dupa anul 2009 ar fi crescut numarul de impozite si taxe, precum si sustinerea ca incasarile la bugetul de stat ar fi scazut drastic in timpul actualei guvernari.

Sursa: MEDIAFAX

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ialomitianu avertizeaza: Aplicarea masurilor propuse de opozitie ar duce Romania in blocaj financiar":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016