Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Insolventa, lichidare si suspendarea activitatii: 47 de studii de caz!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Iun. 2013 Exclusiv
Tags: insolventa, lichidare, supendarea activitatii, insolventa si lichidare

Recenta modificare a Legii 85/2006 referitoare la procedura insolventei a introdus un nou Cod al Insolventei. Si nimeni nu glumeste si nimeni nu sta pe ganduri atunci cand discutam despre subiecte precum: insolventa, lichidarea sau suspendarea activitatii. In aceste domenii, nu exista loc de nedumeriri, neclaritati, nesiguranta.


Singura solutie pe care v-o propunem este sa fiti mereu la curent cu toate modificarile si deciziile care va pot afecta activitatea profesionala. Instruiti-va, mergeti la seminarii si conferinte, cititi carti si publicatii din domeniu. Doar prin educatie continua veti reusi sa fiti mereu gata sa luati cele mai bune decizii.

Specialistii Rentrop & Straton, experti in insolventa, lichidare sau suspendare de activitate firma au lansat CD-ul Insolventa. Lichidare. Suspendarea activitatii - 47 de solutii salvatoare! Este vorba despre un ghid pe care vi-l recomandam, o colectie inestimabila de informatii care va vor ajuta foarte mult in activitatea dvs profesionala, totul prin intermediul a 47 de studii de caz. In mod real, niciun fel de suport informational nu ne ofera mai mult ajutor, mai multe informatii si mai multe indrumari decat studiile de caz. Aceste reprezinta instrumente educationale de exceptie.


Cele 47 de studii de caz pot fi descoperite in cadrul ghidului si sunt grupate in cadrul urmatoarelor categorii: Insolventa, Lichidarea, Suspendarea activitatii.


Descoperiti solutii perfect legale (toate justificate si sustinute de temeiul legal ce sta la baza lor) pentru diverse situatii care, se pot ivi si-n activitatea dvs. Ele se refera la: bilanturi, impozite, obligatii declarative, inregistrari contabile, repartizare profit, TVA, imobilizari corporale, facturi, provizioane, proforme, rezerve, rambursare TVA, reziliere contract de leasing, deducere TVA, esalonare datorii bugetul de stat, concediere, vanzari, situatii financiare, somaj, plafon TVA, note contabile, facilitati pentru salariati, diminuarea taxelor, comert cu ridicata.


Daca doriti sa stiti cum sa va reesalonati datoriile pe termen mai lung, cum sa va protejati impotriva dobanzilor si penalizarilor, cum sa intocmiti un bilant, cum sa va organizati si ce obligatii declarative va revin, noi va recomandam sa nu mai stati pe ganduri si sa consultati ghidul de fata.

Ce avantaje va ofera lucrarea "Insolventa. Lichidare. Suspendarea activitatii"?
Lucrarea de fata este realizata de specialisti din domeniu si va ofera strategiile de care aveti nevoie pentru ca firma dvs sa economiseasca timp si bani in mod sigur si perfect legal. Mai mult, cu ajutorul informatiilor din acest ghid, veti putea sa va reesalonati platile in mod convenabil si sa evitati sa platiti datorii si penalitati.

Tot datorita ghidului de fata, veti fi scutit de anumite obligatii financiare sau declarative, va veti reorganiza mai bine din punct de vedere juridic si veti aplica mereu legea in mod corect, eliminand riscul existentei amenzilor!


Va recomandam sa consultati aceasta lucrare editata in tiraj limitat (se adreseaza in special profesionistilor care au de-a face cu aceste subiecte)! Veti descoperi ca va ajuta sa evitati probleme si pe cele care se incapataneaza sa apara, le veti face fata mult mai usor si rapid! Lucrarea este disponibila aici >>>

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Insolventa, lichidare si suspendarea activitatii: 47 de studii de caz!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016