Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Linia exploziei

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 27 Aug. 2009

In vacanta de vara se petrec lucruri interesante: Magazinele de haine nu se mai aprovizioneaza, deci nu mai putem cumpara decat masuri care NU ne vin.Putina lume lucreaza, multi fiind plecati in ...

In vacanta de vara se petrec lucruri interesante: Magazinele de haine nu se mai aprovizioneaza, deci nu mai putem cumpara decat masuri care NU ne vin.

Putina lume lucreaza, multi fiind plecati in vacanta.

Prin urmare, se observa ca lucrurile merg, adica merg si cu putini oameni. E adevarat, merg taras-grapis, dar in mod normal alergau...?

Televizorul ne arata ca cei inovativi (ma scuzati) erau manipulati. Acum a devenit oficial, adica vedem la TV: mancare BIO, ne protejam de UV, extraterestrii au facut oameni. Ceea ce unii colportau conspirationist este pe cale sa devina doctrina.

Descoperirile ascunse ocupa acum ecranul lat al televizorului. Insusi televizorul se vadeste a fi doar o capcana pentru a aduce oamenii in fata ecranului computerului.

Traim o epoca de impliniri marete. Va amintiti?! Traim in plina explozie. Este atat de mult nou si atat de greu de inteles incat, desi nu se aude zgomot, o lume noua pare ca explodeaza in jurul nostru. Planeta maimutelor se transforma cu grabire si repeziciune in planeta oamenilor. Acum se intoarce foaia, se schimba macazul. Noi trebuie sa fim pe linia corecta.

Care este linia corecta? Este linia cunoasterii si pertinentei. Intelegere si bun-simt. Informare si cumsecadenie. Curiozitate si toleranta.

av. dr. Andrei Savescu, SNSA
specialist in dreptul muncii
pasionat de contabilitate

Drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului acestui articol apartin Editurii Rentrop & Straton. Articolul poate fi preluat in limita a 500 de caractere, cu conditia sa fie insotit de textul: "Sursa: Portalul infoTVA.ro" si link catre www.infotva.ro . In caz contra r, vom actiona conform legilor privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala.

Articol adaugat in 27 august 2009

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Linia exploziei":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016