Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Mic.ro ar putea deveni si mai mic? Bacaniile, in pierdere pe 2010

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Mihaela Pascu la 24 Aug. 2011 Exclusiv
Tags: mic ro, dinu patriciu, minimarketuri, magazine

Societatea Mic.ro Retail, parte a grupului Mercadia Holland BV, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 51,33 milioane de lei si a inregistrat pierderi de 50,29 milioane de lei, asa cum arata datele emise oficial de Ministerul Finantelor Publice.

Pe parcursul unui an de zile au fost inaugurate aproximativ 460 de unitati Mic.ro, primul astfel de magazin fiind deschis in luna aprilie 2010. In luna iunie a anului in curs, reteaua de magazine controlata de Dinu Patriciu numara peste 600 de minimarketuri in mai multe orase din tara.

Cifra de afaceri inregistrata de grupul Mercadia Holland BV depaseste 460 de milioane de euro , iar in ceea ce priveste deschiderea de noi minimarketuri, se estimeaza ca pana la sfarsitul anului 2011, numarul total de magazine Mic.ro va fi de 1.300, in vreme ce magazinele mobile vor fi in numar de 1.000.

Cresterea va fi semnificativa, mai ales ca Mercadia detine si magazinele discounter MiniMax, urmand ca aceste unitati sa fie transformate in supermarketuri Macro. Astfel, pana la sfarsitul anului  vor exista 150 de magazine Macro, dintre care 53 foste MiniMax.

Investitiile estimate pentru aceste noi unitati sunt cuprinse intre 225 si 250 de milioane de euro. In prezent, grupul  Mercadia Holland BV detine retelele Mic.ro, Macro si MiniMax Discount, Bet Cafe Arena, BioGood si restaurantele Heritage si Madame Pogany's din Bucuresti.

Autor: Mihaela Pascu

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul " Mic.ro ar putea deveni si mai mic? Bacaniile, in pierdere pe 2010":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016