Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Motiune de cenzura: impozit pe profit de 15% si impozitare diferentiata

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 07 Oct. 2010
Tags: impozit pe profit, motiune, cenzura

PSD a definitivat, joi, textul motiunii de cenzura, pe care a intitulat-o "Motiunea celor multi", purtatorul de cuvant al departamentelor PSD, Olguta Vasilescu, afirmand ca au fost stranse peste doua ...

PSD a definitivat, joi, textul motiunii de cenzura, pe care a intitulat-o "Motiunea celor multi", purtatorul de cuvant al departamentelor PSD, Olguta Vasilescu, afirmand ca au fost stranse peste doua milioane de semnaturi.

Textul motiunii are mai mult de 70 de pagini, el urmand sa sufere modificari, varianta elaborata de departamentele PSD fiind trimisa conducerii partidului si grupurilor parlamentare.


Motiunea este structurata pe patru capitole: "De ce trebuie sa plece Emil Boc"; "Ce lasa Emil Boc in urma sa"; "Ce probleme ne asteapta dupa plecarea lui Emil Boc"; "Ce solutii vom aplica dupa plecarea acasa a lui Emil Boc".


In primele trei capitole, social-democratii se refera la "o guvernare care umileste toate categoriile de cetateni", "dezastrul generalizat din economie", "saracirea populatiei, transformata de dinastia Boc in politica de stat".


Social-democratii afirma ca premierul Emil Boc "lasa in urma" un esec mult prea scump platit, o rectificare bugetara care consfinteste incompetenta, un mediu de afaceri pacalit si sufocat.


In finalul motiunii, social-democratii propun si un set de 33 de masuri "dupa plecarea acasa" a lui Emil Boc.


Printre masurile propuse se regaseste impozitarea diferentiata si un impozit pe profit de 15%. De asemenea, PSD promite anularea diminuarii nediferentiate a salariilor bugetarilor cu 25%, TVA diferentiat in special pentru produsele alimentare de baza, anularea recalcularii pensiilor militarilor si magistratilor.


Purtatorul de cuvant al departamentelor PSD a precizat ca social-democratii au tinut cont si de afirmatia senatorului UDMR Gyorgy Frunda, care a spus ca o parte din parlamentarii Uniunii ar putea vota motiunea daca aceasta va avea teme sociale.

"Temele motiunii sunt preponderent sociale, asa ca ne asteptam si la voturile parlamentarilor UDMR la motiune. De asemenea, speram ca parlamentarii din arcul guvernamental sa tina seama la motiune si de declaratiile oficialilor FMI de miercuri, care spuneau ca Romania a inregistrat in acest an cea mai severa scadere economica din intreaga Europa", a declarat Vasilescu.

Sursa: MEDIAFAX.RO


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Motiune de cenzura: impozit pe profit de 15% si impozitare diferentiata":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016