Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

O categorie noua de produse ar putea beneficia de TVA zero

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 22 Mai. 2015 Exclusiv
Tags: tva zero, achizitia, masini noi, autoturisme, dacia, proiect, constantin stroe

Constantin Stroe, vicepresedintele Dacia, a cerut oficialilor Ministerului Finantelor Publice sa initieze un proiect prin care sa se aplice zero TVA pentru achizitia de masini noi.


In opinia acestuia, vanzarea a catorva zeci de mii de masini noi de TVA inseamna locuri de munca stabile, informeaza Mediafax, insa raspunsul ministerului a fost ca aceasta masura ar insemna "o gaura de TVA inmultit cu numarul de masini".

La acest moment, cifrele arata ca se achizitioneaza in continuare masini second-hand. Potrivit sursei, doar un sfert din cele 290.000 de masini inmatriculate anul trecut fiind noi, in conditiile in care programul guvernamental Prima Masina nu a fost eficient.

In aceasta privinta, Constantin Stroe a declarat: "Nu da rezultate. Finalmente a iesit un program care te obliga pe tine, potential cumparator, la ridicarea unor bariere birocratice uluitoare".

Potrivit Mediafax, in luna aprilie, circa 7.000 de persoane de membri ai Sindicatului Autoturisme Dacia, dar si rude ale acestora, au protestat in centrul orasului Mioveni, cerand Guvernului inceperea lucrarilor la autostrada Pitesti - Sibiu, modificarea Codului Muncii si exprimandu-si dezacordul fata de proiectul de regionalizare.

Premierul Victor Ponta a declarat, scrie Mediafax, intrebat despre protestul angajatilor Dacia, ca daca acestia "o mai tin in mitinguri, o să se mute productia in Maroc", el facand apel la ratiune din partea liderilor de sindicat.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "O categorie noua de produse ar putea beneficia de TVA zero":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016