Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Piata de imobiliare din Bucuresti scoate la iveala apartamente ieftine cu 3 camere

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 05 Sep. 2011 Exclusiv
Tags: piata imobiliara, prima casa, preturi apartamente

Piata de imobiliare din Bucuresti a inregistrat in vara aceasta o scadere de 1,6% fata de preturile afisate in luna mai astfel ca preturile medii ale apartamentelor cu trei camere au scazut cu 350 de euro pana la 80.100 de euro.


Zonele in care pot fi cumparate cele mai ieftine apartamente cu trei camere sunt Berceni, 1 Decembrie si Drumul Taberei, in vreme ce preturile cele mai mari se regasesc in cazul apartamentelor de pe Calea Victoriei si din bulevardul Unirii, media acestor preturi fiind de 115.000 euro.

In Titan si Iancului s-au semnalat usoare cresteri de pret pentru apartamente cu acelasi numar de camere, in vreme ce au scazut cu pana la 4.000 euro apartamentele de pe Mosilor sau din zona Constantin Brancoveanu. Si locuintele noi au inregistrat scaderi de pret, nu numai in Bucuresti, ci in intreaga tara. Astfel, in prima jumatate a nului in curs, au fost finalizate in capitala si in imprejurimi  2.231 de locuinte, numarul acestora fiind mai mic cu 13,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

O crestere s-a inregistrat in zona locuintelor noi construite in mediul rural care reprezinta in prezent 54,5% din total. La nivel national, s-a semnalat o scadere mai mica decat cea din Bucuresti, de doar 5%, numarul locuintelor noi finalizate in prima jumatate a anului fiind de  17.806 de locuinte.

Piata pare sa se dezmorteasca insa usor si cresteri mai mari ar putea fi posibile in viitor ca urmare a unei rate crescute in ceea ce priveste creditul ipotecar. De asemenea, in aceasta perioada preturile sunt influentate si de desfasurarea programului Prima casa 4.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul " Piata de imobiliare din Bucuresti scoate la iveala apartamente ieftine cu 3 camere":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016