Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Presedintele Functionarilor Publici: Vom intra in greva generala daca stimulentele nu vor fi incluse in salariu

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 11 Nov. 2010
Tags: finante, salarizare, snfp

Presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP), Sebastian Oprescu, a declarat, joi, la intrarea in sediul Ministerului Finantelor, ca la intalnirea cu Gheorghe Ialomitianu ii va ...


Presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP), Sebastian Oprescu, a declarat, joi, la intrarea in sediul Ministerului Finantelor, ca la intalnirea cu Gheorghe Ialomitianu ii va spune ca sindicalistii vor intra in greva generala daca stimulentele nu vor fi incluse in salariu.

Intrebat cand ar putea fi declansata greva generala, Sebastian Oprescu a spus ca, probabil, acest lucru se va intampla odata cu asumarea raspunderii Guvernului pe Legea salarizarii.

Oprescu a precizat ca in urma deciziei presedintelui Traian Basescu de a retrimite in Parlament legea privind stimulentele au revenit problemele care au dus la conflictul spontan de munca din luna octombrie.

Presedintele SNFP a mai spus ca prin acordarea stimulentelor se asigura o echilibrare a salariilor, pentru ca cei care le primeau aveau un salariu de baza mai mic.

Liderii sindicatelor din administratie se intalnesc, joi, cu ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, unul dintre punctele de discutie fiind si retrimiterea la Parlament a Legii de aprobare a OUG 1/2010 privind stimulentele.
Intalnirea de la Ministerul Finantelor a fost programata inainte de decizia presedintelui Traian Basescu de a retrimite legea in Parlament, pe alte teme de discutie.

Presedintele Traian Basescu a trimis, miercuri, Parlamentului, cererea de reexaminare a Legii privind aprobarea OUG 1/2010 privind stimulentele, apreciind ca aceasta creeaza discriminari in randul salariatilor din administratia publica, incalcand in mod vadit principiile salarizarii unitare.

Sursa: MEDIAFAX

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Presedintele Functionarilor Publici: Vom intra in greva generala daca stimulentele nu vor fi incluse in salariu":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016