Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Rata somajului a scazut in aprilie la 5,41 la suta

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 26 Mai. 2011
Tags: rata somajului

Numarul de someri s-a diminuat in aprilie fata de martie cu peste 46.000, ajungand la 493.438. Rata somajului a ajuns la 5,41% in aprilie, fata de 5,92% in luna precedenta, conform Agentiei Nationale ...

Numarul de someri s-a diminuat in aprilie fata de martie cu peste 46.000, ajungand la 493.438. Rata somajului a ajuns la 5,41% in aprilie, fata de 5,92% in luna precedenta, conform Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM).

In privinta ratei somajului inregistrat pe sexe, in luna aprilie, comparativ cu martie, rata somajului masculin a scazut de la valoarea de 6,52% (martie) la 5,90 la suta (aprilie), iar rata somajului feminin a scazut de la 5,24% la 4,85%.

ANOFM informeaza ca scaderi ale ratei somajului s-au inregistrat in toate judetele si in municipiul Bucuresti, cele mai importante fiind in judetele Covasna, Hunedoara, Galati, Harghita, Salaj si Vaslui.

Nivelurile cele mai ridicate ale ratei somajului au fost in judetele Vaslui (10,15 la suta), Dolj (9,36 la suta), Teleorman (9,19 la suta), Mehedinti (9,17 la suta), Buzau (8,66 la suta), Covasna (7,95 la suta), Alba (7,73 la suta), Galati (7,59 la suta) si Ialomita (7,44 la suta).

Din totalul somerilor inregistrati la nivel national, 200.633 au fost someri indemnizati si 292.805 neindemnizati.

Numarul somerilor indemnizati a scazut cu 31.088 persoane, iar numarul somerilor neindemnizati a scazut cu 15.140 persoane fata de luna precedenta.

Potrivit lui Emil Boc, rata somajului a continuat scaderea inceputa inca din luna mai a anului trecut, cand a fost inregistrat cel mai mare numar de persoane fara loc de munca, respectiv 765.285, iar rata somajului a fost de 8,39 la suta.

"Dupa 2 ani grei de criza revenim la o cifra a somajului mai favorabila, chiar daca numarul de someri inca ma ingrijoreaza", a declarat primul-ministru Emil Boc.

Demnitarul a declarat ca se asteapta ca si in luna mai rata somajului sa continue sa scada.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Rata somajului a scazut in aprilie la 5,41 la suta":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016