Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Rata somajului in Grecia a inregistrat prima scadere

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Iul. 2011
Tags: criza, grecia, rata somajului

In luna martie, rata somajului in Grecia a atins valori record, inregistrand un procent de 16,2%. In luna urmatoare, rata somajului a inregistrat prima scadere din ultima perioada si a ajuns la ...


In luna martie, rata somajului in Grecia a atins valori record, inregistrand un procent de 16,2%. In luna urmatoare, rata somajului a inregistrat prima scadere din ultima perioada si a ajuns la 15,8%, conform datelor facute publice de catre Serviciul de Statistica de la Atena.

In schimb, prin comparatie cu anul trecut, cand numarul de someri era de 597.000 in luna aprilie, anul acesta s-a inregistrat in aceeasi luna un numar de 786.000 persoane fara loc de munca.

In prezent, autoritatile UE discuta acordarea unui nou pachet de asistenta financiara a Greciei, in valoare de aproximativ 100 miliarde de euro. Acest nou acord ar include insa conditii care presupun participarea voluntara a bancilor pentru extinderea scadentei obligatiunilor.

Grecia are sanse destul de mari sa creasca nivelul PIB-ului in 2012, potrivit Bancii Centrale care a estimat un avans de 0,6% care va culmina cu o crestere de 2,1% in 2013.

Autoritatile din Grecia isi doresc insa o crestere a PIB-ului de 0,8% in 2012, dupa reculul de 3,5% inregistrat in 2011. Cu privire la datoria publica, autoritatile elene considera ca aceasta va ajunge la 167% din PIB in 2013 si ca va incepe sa scada incepand cu anul 2014.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Rata somajului in Grecia a inregistrat prima scadere":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016