Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Remaiere si remaniere

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 10 Mai. 2010
Tags: remaniere, remaiere

In aceste zile de fierbinti discutii cu Fondul Monetar International, cand tara - cu tot cu bursa, piata valutara si buzunarele firmelor si ale cetatenilor ei - arde, zeci de ziare si televiziuni se ...

In aceste zile de fierbinti discutii cu Fondul Monetar International, cand tara - cu tot cu bursa, piata valutara si buzunarele firmelor si ale cetatenilor ei - arde, zeci de ziare si televiziuni se "piaptana". Si ce rezulta din al lor pieptanat? Scrieri si relatari despre remanierea guvernamentala.

Adica despre schimbarea unor membri ai Guvernului Romaniei, guvern pentru care "progres" si a... trai... bine probabil ca inseamna reintoarcerea la sapa de lemn. Adica, logic, daca din guvern faceau parte niste somitati, niste capacitati fantastice in stare sa ia criza de coarne mai tare si mai piezis decat a luat Heracle toate bestiile care i-au iesit in cale, mai ziceam... Dar asa...

E ca si cand ai o echipa de fotbal, baschet sau handbal formata exclusiv din... Neica Nimeni, singura diferentiere facandu-se datorita numerelor de pe tricouri, si acu', tre' sa ne dam de ceasul mortii ca se fac schimbari. Iar pe banca de rezerve, cin' sa fie, cin sa fie? Ati ghicit, tot... Neica Nimeni.

Asa cum guvernul Boc (si domnul Emil insusi) este la a jdemia "editie", tot asa o sa intre "pe teren" in locul lui Neica Nimeni cu numarul 4, Neica Nimeni cu numarul 5. Mare scofala!

De fapt, nu ni s-a spus clar de catre alt... personaj de legenda (altul decat Heracle) ca nu suntem in stare (frumoasa masura a capacitatii de lider!) sa iesim noi insine, prin propriile forte, din criza ci tre' sa asteptam ca miloaga sa isi revina economiile puternice si sa ne traga si pe noi inapoi pe drumul cresterii economice si al prosperitatii? Prin urmare, mai conteaza ce ministru este schimbat?

In aceasta logica, daca o blonda ministresa ar fi inlocuita cu Brigitte Bardot sau cu... "fosta blonda a lu' Bote", tot cam aia ar fi.

Asadar, de ce este o stire mareata remaniere? E un praf atat de gros aruncat in ochi incat il vezi chiar daca ai purta in loc de ochelari fundul de sifon din debaraua bunicii. Maretul proces de remaniere seamana perfect cu... remaierea unei perechi de ciorapi.

Ciorapii sunt uzati, tu ii carpesti dar, in cele din urma, isi vor da masura... calitatii sau a lipsei acesteia si tot se vor rupe...


Alexandra Stanescu



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Remaiere si remaniere ":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016