Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Rezultate masurii de reducere a TVA, anuntate de Victor Ponta

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 08 Oct. 2014 Exclusiv
Tags: reducere tva, rezultatele, evaziunea fiscala, produsele agricole, ponta

In cadrul conferintei nationale "Ferma de familie - nucleu al agriculturii", premierul Victor Ponta a anuntat ca reducerea TVA la paine si produse de panificatie s-a dovedit un succes.


In concret, reducerea TVA la paine si la produse de panificatie s-a dovedit un succes si poate constitui o baza pentru reduceri similare viitoare la produsele din carne, la fructe si legume, informeaza Agerpres, citand declaratiile facute miercuri de premierul Victor Ponta la conferinta nationala "Ferma de familie - nucleu al agriculturii".

In aceasta privinta, citat de aceeasi sursa, premierul a declarat:

"Proiectul pilot de reducere a TVA la produse de panificatie s-a dovedit, dupa un an de zile, un proiect de succes. inceputul a fost dificil, cu pierderi de incasari, insa, la un an de zile, ne-am dat seama ca este corect. (...) Cei care spuneau, ca si noi, ca, reducand TVA pentru produsele agricole, in final avem mai putina evaziune fiscala, avem mai mult sprijin pentru cei care sunt corecti si declara toate produsele si chiar incasari suplimentare s-a dovedit corect.

Aceasta este baza de la care putem porni la reducerea TVA pentru alte produse, la produsele de carne, la fructe si legume. Adica acolo unde in continuare evaziunea fiscala nu este doar efectul unei dorinte de imbogatire, ci este, la un moment dat, un mijloc de supravietuire, ceea ce cred ca trebuie sa indreptam".


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Rezultate masurii de reducere a TVA, anuntate de Victor Ponta":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016