Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Romania nu sta deloc rau la reforma economica

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 14 Iul. 2010
Tags: romania

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat ca o analiza comparativa cu marile puteri economice europene arata ca Romania nu sta deloc rau la masurile de relansare economica.Cred ca sfarsitul ...

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat ca o analiza comparativa cu marile puteri economice europene arata ca Romania nu sta deloc rau la masurile de relansare economica.

Cred ca sfarsitul lunii iulie, inceputul lunii august ar putea fi un moment bun de lansare a noilor masuri de reforma pe care le avem in vedere in aceasta perioada, a spus Videanu, la postul public de televiziune. “Am avut sansa sa ma vad cu marea majoritate a ministrilor responsabili de reforma din Franta, Italia, Germania. Daca vom face o analiza comparativa cu masurile anticriza luate la nivelul Uniunii Europene, Romania nu sta deloc rau. Romania a luat masurile de reforma in functie de resursele pe care le are. Romania nu poate sa injecteze 38 de miliarde de euro, cum a injectat Franta in sprijinirea sistemului bancar si a economiei franceze. Romania nu are 60 de miliarde de euro sa injecteze, cum a injectat Germania. Romania are resurse limitate si din aceasta perspectiva, parghiile importante pe care le are un Guvern legat de ajutoarele de stat si garantiile de stat, au fost antrenate in economia nationala in zonele care au efect de multiplicare. Am sa va dau exemplul Renault. Ajutorul de stat dat Renault a facut ca in mod indirect sa fie ajutate 600 de intreprinderi mici si mijlocii care furnizeaza subansamble pentru Renault”, a explicat ministrul Economiei.

Romania are nevoie sa-si reia cresterea economica, a apreciat, de asemenea, Videanu. “Pana cand o sa taiem”, a intrebat retoric ministrul Economiei, referindu-se la sectorul bugetar, si a subliniat ca “singura sansa a Romaniei este relansarea economica”. Sursa: AGERPRES

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Romania nu sta deloc rau la reforma economica":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016