Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Romania, poveste fara de sfarsit...

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 30 Iul. 2010

Probabil ca, in acest moment, cuvantul "frunza"/"leaf" este cel mai des supus "atentiei" de catre romani pe motoarele de cautare. "Frunza/leaf" a detronat numele oricarei vedete in viata sau nu, ...



Probabil ca, in acest moment, cuvantul "frunza"/"leaf" este cel mai des supus "atentiei" de catre romani pe motoarele de cautare. "Frunza/leaf" a detronat numele oricarei vedete in viata sau nu, orice costum de baie, posetuta, ceas, orice imagine cu orase, sate si asa mai departe.

Frunza este organul principal al plantei, care serveste la respiratie, la transpiratie si la asimilatie. Frunza a fost prima haina a lui Adam. Frunza a fost prima haina si a Evei. Frunza (de stejar) este simbolul echipei nationale de rugby si al Casei de Economii si Consemnatiuni. De-a lungul istoriei, romanii au fost atacati de turci si tatari care erau cata frunza, cata iarba. Totodata, prin tara pe la noi, s-a taiat si se mai taie multa frunza la caini. Ce sa mai, cum romanul a fost, dintotdeauna, frate cu al sau codru, e frate si cu frunza.

Asa s-o explica, oare, interesul internautic pentru frunza? Nu. Se explica pentru ca, de ieri, o alta frunza, cea rasarita in... pomul noului logo turistic al Romaniei, nu mai face fotosinteza ci controverse. Pe scurt, frunza asta seamana izbitor de tare cu logoul unui proiect de transport international si tot acest logo cica ar fi putut fi cumparat, contra sumei de 250 de dolari, de pe un site care contine o baza de date cu poze... Totodata, noul slogan la Romaniei, ca destinatie turistica este "Explore the Carpathian garden!"

Romania are peisaje superbe si multe orase in care chiar ai ce sa vezi, sigur nu la nivelul celor din Franta, Spania sau Italia. Partile foarte proaste: e cam greu sa ajungi la toate acestea, mai ales la sfarsit de saptamana. Pe langa asta, personalul care te intampina la destinatii este neinstruit, igiena nu este la inaltimea pretului si nici facilitatile de cazare in care mai gasesti un gandac-doi. Din acest punct de vedere noul slogan se pliaza perfect: te duci in gradina, ai conditii de gradina.

Foarte tare ar fi daca povestea, controversa, scandalul, cu logo-ul ar fi guerilla marketing. Adica, daca intreaga tarasenie ar fi fost ticluita de Ministerul Turismului tocmai pentru a face cat mai multa valva, publicitate Romaniei, dupa care sloganul sa devina "Romania, never ending story" iar logo-ul, asortat acestuia sa fie coloana fara de sfarsit a lui Brancusi...

Alexandra Stanescu



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Romania, poveste fara de sfarsit... ":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016