Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

TVA Un acronim super-star! - editorial publicat in aprilie 2007

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 09 Dec. 2007

De mai bine de trei luni incoace, atat undele hertziene, cat si hartia incinsa la tipar gem de informatii referitoare la integrare, UE, legislatie comunitara si altele asemenea. ...

     De mai bine de trei luni incoace, atat undele hertziene, cat si hartia incinsa la tipar gem de informatii referitoare la „integrare“, „UE“, „legislatie comunitara“ si altele asemenea. Daca aveti curiozitatea, dati „cautare“, pe Google, dupa „UE“.
     Motorul de cautare intoarce, la momentul in care scriu aceste randuri, exact 1.470.000 de pagini unde se vorbeste, in limba romana, despre Uniunea Europeana!

     Daca realizati o cercetare mai aprofundata, veti descoperi si numeroase pagini unde se vorbeste, in acelasi context, atat despre „UE“, cat si despre „TVA“: nu mai putin de 360.000 de pagini! Prin urmare, o patrime din paginile online romanesti in care se face referire la Uniunea Europeana trateaza si problema TVA-ului.
     Constatarea nu e lipsita de importanta, ea semnaland, fara putere de tagada, o nevoie crescanda de informatie in domeniul taxei pe valoarea adaugata. Intregul mediu de afaceri este avid de stiri. „TVA super-star“ beneficiaza de atat de multa atentie incat aproape ca starneste invidie in lumea plina de orgolii a taxelor. „Pe cine mai scuteste de de TVA?“ este intrebarea zilei, a lunii si, cel mai probabil, a anului.

     P.S. O prima recomandare a newsletterului nostru este ca, atunci cand cititi orice articol despre TVA, primul dvs. gest sa fie acela de a... lasa muzica sa cante! Cateva melodii placute auzului, eventual chiar mp3- uri cu sunete din natura, ar fi suficiente cat sa mai elibereze din tensiuni! ... Pentru ca, asa cum probabil va asteptati, in buna traditie a legiuitorului roman, nu exista act normativ care sa nu fie revizuit, refacut,
reconceput, regandit si re-re-re. Iar daca acest lucru se intampla cat mai des, este cu atat mai „bine“. Fie si numai gandul unei eventuale modificari elibereaza automat in corpul fauritorului de legi o cantitate considerabila de endorfina, de hormon al fericirii!

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "TVA Un acronim super-star! - editorial publicat in aprilie 2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016