Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Special pentru specialisti

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 19 Dec. 2009
Tags: newsletterul contabilului 2010, fiscalitate, contabilitate

Surprinzator, dar sfarsitul lui 2009 poate aduce pentru dvs.o viata mai simpla si, implicit, mai frumoasa. Viata profesionala, desigur. Pentru ca de viata personala aveti grija dumneavoastra, suntem ...

Surprinzator, dar sfarsitul lui 2009 poate aduce pentru dvs.o viata mai simpla si, implicit, mai frumoasa. Viata profesionala, desigur. Pentru ca de viata personala aveti grija dumneavoastra, suntem siguri.

Newsletter-ul Contabilului 2010  s-a lansat in plina criza economica. O criza mondiala sinonima, in Romania, cu o veritabila criza de nervi.

Newsletter-ul Contabilului 2010  isi afirma de la inceput misiunea: liniste pentru contabilii, directorii economici, inspectorii de resurse umane si managerii HR.

Si si-o respecta. Primim zilnic, la redactie, sute de intrebari la care specialistii nostri raspund in paginile newsletterului. Cei peste 1.600 de abonati sunt cea mai buna marturie in acest sens.

Greselile din documentele contabile, de salarizare sau de HR pot insemna, in cazurile grave, amenda penala sau detentie pentru luni ori ani. Va permiteti sa riscati?

In spatele Newsletter-ul Contabilului 2010  stau 97 de specialisti care asteapta intrebarile dumneavoastra. Ei sunt angajati in ministere, in mari firme de consultanta. Au in spate zeci de ani de lupta in razboaie fiscale.

Intr-o lume in care a ajuns sa ne fie teama si sa respiram, Newsletter-ul Contabilului 2010  aduce liniste. Liniste si pace contabila, fiscala. Daca nu sunteti inca abonat, faceti-o chiar acum, chiar si numai pentru a citi si alte pareri.

Pentru ca sunt putine proiecte editoriale care sa va puna la dispozitie, intr-un singur loc, dvs., stimate Contabil, raspunsuri la probleme de contabilitate, fiscalitate, codul muncii, salarizare si asigurari sociale.

Lectura placuta!
Cristian Spanu

Editorial adaugat la 19 decembrie 2009

Editorial preluat din Newsletter-ul Contabilului 2010  nr. 1/ noiembrie 2009.

Drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului acestui articol apartin Editurii Rentrop & Straton. Articolul poate fi preluat in limita a 500 de caractere, cu conditia sa fie insotit de textul: "Sursa: Portalul Infotva.ro.ro" si link catre www.infotva.ro . In caz contrar, vom actiona conform legilor privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Special pentru specialisti":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016