Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Split TVA si trecerea contributiilor de la angajator la angajat, subiecte dezbatut la nivel inalt

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ioana Andreea Pavel la 11 Oct. 2017 Exclusiv
Tags: split tva, tudose, angajatori, venituri

Prim-ministrul Mihai Tudose si vicepremierul Ion - Marcel Ciolacu au discutat recent, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, despre aplicarea masurilor de plata defalcata a TVA si trecere a contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului si despre obiectivele urmarite de Guvern prin implementarea acestor masuri.

"Obiectivul este sa imbunatatim colectarea la buget. Aceste masuri au fost gandite astfel incat sa nu diminueze veniturile pentru angajati si nici sa nu aduca o cheltuiala in plus angajatorilor", a declarat premierul Mihai Tudose.
 
Seful Executivului a detaliat mecanismul de aplicare a modificarilor legislative promovate de Guvern in acest sens si a dat asigurari ca vor fi cautate solutiile cele mai bune, prin consultari cu toate partile interesate, astfel incat obiectivul propus sa fie atins, fara a fi afectate interesele angajatilor si ale angajatorilor.
 
Pe langa intalnirile in formatul grupurilor de lucru sectoriale, premierul Mihai Tudose si-a exprimat disponibilitatea de a continua dialogul cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei ori de cate ori este nevoie, pe probleme punctuale.
 
Alte subiecte abordate la intalnirea de astazi de la Palatul Victoria au vizat perspectivele de eficientizare a activitatii ANAF si o mai buna corelare a formarii profesionale cu nevoile pietei muncii.
 
La intalnire au participat secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, si consilierii de stat Ramona Chirila Lohan, Gabriel Andronache, Florin Vodita si Felix Rache.
Ioana Andreea Pavel de Ioana Andreea Pavel
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Split TVA si trecerea contributiilor de la angajator la angajat, subiecte dezbatut la nivel inalt":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016