Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Start programul Rabla: 30.000 de noi prime de casare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 17 Sep. 2018
Tags: rabla plus, programul rabla 2018, rabla 2018

Luni, 17 septembrie se reia proiectul Rabla Plus, cu un buget ce acopera 30.000 de prime de casare, in total fiind alocate 198 de milioane de lei. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a aratat ca proiectul va aduce in parcul national 50.000 de masini noi.

"De luni va incepe programul Rabla. Cele 30.000 de prime de casare aprobate prin rectificare vor putea fi accesate de catre romani. Acordam in continuare aceeasi prima de casare de 6.500 de lei, putem sa cumulam aceasta suma de casare. Daca cumparam o masina hibrid, primim inca 1.700 de lei", a spus ministrul Gavrilescu, prezenta, sambata, la Baicoi.
 
Ministrul a subliniat ca, prin aceste 30.000 de noi prime de casare se ajunge la un total de 50.000 de prime acordate in acest an pentru achizitia de masini noi. Acest numar de prime de casare acordate prin Rabla Clasic ar putea sa se mentina si anul viitor, a mai spus Gratiela Gavrilescu, ceea ce ar fi dublu fata de media alocarilor din ultimii doi ani.
 
Suplimentarea vine in contextul in care, joi, Guvernul a aprobat rectificarea pozitiva a bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2018 al Administratiei Fondului pentru mediu, cu suma de 714,7 milioane lei, bani ce se vor folosi pentru suplimentarea mai multor proiecte si programe finantate din Fondul pentru Mediu.
 
In acest fel, Administratia fondului pentru mediu va asigura resursele financiare pentru mai multe proiecte si programe, a precizat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu: "Se asigura, astfel, alocarea de sume suplimentare unor programe finantate din Fondul de mediu care s-au dovedit de succes. Ma refer aici la programul «Rabla» care va fi suplimentat cu suma de 198 de milioane de lei, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Suma reprezinta echivalentul a 30.000 de prime de casare, ceea ce inseamna ca in acest an, in anul 2018, vom asigura aproximativ 50.000 de prime de casare, cu aproximativ 78% mai multe fata de anul trecut si aproape dublu fata de anul 2016". 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Start programul Rabla: 30.000 de noi prime de casare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016