Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Strauss-Kahn crede ca Grecia ar trebui iertata de datorii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 19 Sep. 2011 Exclusiv
Tags: fmi, criza datoriilor, zona euro, strauss-kahn

Dominique Strauss-Kahn, fostul director general al FMI, a afirmat recent ca, in opinia sa, datoriile Greciei ar trebui anulate si ca aceasta problema a acumularii unor datorii si mai mari afecteaza din ce in ce mai mult zona euro.

Potrivit acestuia, datoria Greciei ar trebui astfel anulata deoarece suma este foarte mare si ar trebui luate masuri urgente pentru rezolvarea acestei crize: "Cam asta ar fi ideea. Datoria vedem bine ca este uriasa si trebuie redusa cu orice pret, cu exceptia pretului stagnarii si al recesiunii".

Acesta a adaugat ca situatia este grava si ca guvernele europene nu isi dau seama de amploarea problemei pe care ar trebui sa o rezolve cat mai repede. In paralel, intarzierea aplicarii unor decizii face ca dimensiunile crizei datoriilor de stat sa se mareasca in continuare: "Bulgarele de zapada creste si face ca dificultatile sa fie din ce in ce mai mari, iar cresterea din ce in ce mai departe".

Strauss-Kahn considera ca fiecare stat ar trebui sa incerce sa isi rezolve aceste probleme interne prin asumarea datoriilor acumulate, precum si printr-o solidaritate mai mare si o convergenta bugetara in zona euro. Mentionand ca "timpul economiei este mai rapid decat timpul politicii", fostul sef al FMI-ului a criticat reactiile nu tocmai vigilente ale guvernelor care ar trebui sa trateze intr-un mod mult mai rapid criza datoriilor.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Strauss-Kahn crede ca Grecia ar trebui iertata de datorii":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Articole similare

BNR ar dori un european la conducerea FMI
Mai multe articole despre Strauss-Kahn
Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016