Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

SUA a ajuns la un acord in ceea ce priveste majorarea pragului de indatorare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Mihaela Pascu la 01 Aug. 2011
Tags: plafon de indatorare, datorie sua, acord sua, reduceri cheltuieli

Liderul de stat Barack Obama a anuntat ca a fost incheiat un acord intre republicani si democrati in ceea ce priveste cresterea plafonului de indatorare a SUA si evitarea intrarii in incapacitate de



Liderul de stat Barack Obama a anuntat ca a fost incheiat un acord intre republicani si democrati in ceea ce priveste cresterea plafonului de indatorare a SUA si evitarea intrarii in incapacitate de plata. Astfel, intelegerea la care s-a ajuns obliga la reducerea cheltuielilor cu 1.000 de miliarde de dolari in urmatorii 10 ani, precum si la infiintarea unei comisii care va trebui sa realizeze un raport privind reducerea deficitului.

In acest sens, presedintele american a declarat: "Vreau sa anunt ca liderii celor doua partide din ambele camere au ajuns la un acord care va reduce deficitul si va permite evitarea intrarii in incapacitate de plata, pentru ca incapacitatea de plata ar avea un efect devastator asupra economiei noastre".

Atat presedintele, cat si republicanul John Boehner, presedintele Camerei Reprezentantilor, sunt de parere ca acesta nu este neaparat cel mai bun acord la care se putea ajunge. Barack Obama a tinut sa precizeze ca negocierile s-au desfasurat greoi deoarece orice solutie avuta in vedere trebuia sa fie echilibrata, iar reducerile de cheltuieli nu puteau fi atat de mari incat sa submineze economia americana.

Decizia comisiei formate atat din republicani, cat si din democrati, urmeaza sa fie supusa la vot in Congres. Boehner crede ca aceste economii vor ajunge la circa 1.500 miliarde de dolari, fapt care implica reduceri de cheltuieli de aproximativ 2.500 miliarde de dolari. In aceste conditii, totalul reducerilor ar depasi suma cu care se ridica plafonul de indatorare, si anume, 2.100 miliarde de dolari.
Autor: Mihaela Pascu

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "SUA a ajuns la un acord in ceea ce priveste majorarea pragului de indatorare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016