Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Top 73 cele mai scumpe orase din lume: ce loc ocupa Bucurestiul?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Mihaela Pascu la 17 Aug. 2011
Tags: orase scumpe, top orase scumpe, putere de cumparare

Cele mai scumpe 73 din lume au fost incluse recent intr-un top realizat de banca elvetiana UBS si a fost facut public in decursul acestei saptamanii. Astfel, pe primele locuri in topul celor mai



Cele mai scumpe 73 din lume au fost incluse recent intr-un top realizat de banca elvetiana UBS si a fost facut public in decursul acestei saptamanii. Astfel, pe primele locuri in topul celor mai scumpe orase se situeaza Oslo, Zurich si Geneva, in vreme ce ultimele locuri sunt ocupate de New Delhi, Manila si Mumbai.

Raportul realizat de UBS poarta denumirea de "Preturi si salarii-puterea de cumparare in lume" si ofera capitalei noastre locul 66 din cele 73 de orase ale lumii incluse in top. In consecinta, singurele orase cu preturi mai mici decat in Bucuresti sunt Kuala Lumpur, Buenos Aires, Cairo, Nairobi, New Delhi, Manila si Mumbai.

Raportul a luat in calcul si puterea de cumparare, stabilita in functie de salariul primit de un locuitor pentu o ora de munca. Astfel, in functie de puterea de cumparare, raportul ii situeaza tot pe locuitorii din Zurich si Geneva pe primele doua locuri. Bucurestiul urca insa in aceasta privinta si ocupa locul 57, mai sus decat  Shanghai, Beijing, Sofia si Kiev.

Studiul este intocmit de banca elvetiana UBS la fiecare trei ani cand se face o analiza a preturilor si a salariilor la nivel mondial. Ultimul sondaj aprofundat a fost efectuat in 2009.
Autor: Mihaela Pascu

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Top 73 cele mai scumpe orase din lume: ce loc ocupa Bucurestiul?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016