Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Turismul romanesc, promovat de canale TV externe de renume

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 31 Mai. 2011
Tags: tva, fonduri europene

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a inceput campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica pe 3 canale TV cu acoperire internationala - CNN, Euronews si Eurosport. Suma ...

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a inceput campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica pe 3 canale TV cu acoperire internationala - CNN, Euronews si Eurosport. Suma totala pentru aceasta campanie este de 4,96 milioane de euro cu TVA si este acoperita din fonduri europene nerambursabile, informeaza Ministerul.

Potrivit MDRT, actiunile de publicitate vor presupune difuzarea de spoturi publicitare de 30 si 20 de secunde pe cele 3 posturi de televiziune internationale, respectiv un spot general de prezentare de 30 secunde si cate 2 spoturi de 20 de secunde pentru turismul in natura si pentru turismul cultural. Campania de promovare se va desfasura pe o perioada de un an.

Conceptul acestor spoturi pune accentul pe valorile Romaniei, resursele unice, avantajul competitiv de a se putea baza pe o natura in mare parte neatinsa si sanatoasa, o resursa valoroasa pentru viitorii vizitatori. Conceptul creativ al spoturilor valorifica mostenirea culturala romaneasca, un mix bogat de influente istorice, autenticitate romaneasca si traditional, precizeaza MDRT.

Posturile de televiziune internationale au fost selectate in functie de audienta (spectatori unici pe saptamana) in randul persoanelor cu venituri peste medie care calatoresc (in interes de afaceri si de placere, cel putin 6 calatorii pe an), conform datelor furnizate de European Media and Marketing Survey (EMS) pentru anul 2010. Spoturile TV au rolul de consolidare vizuala a brandului de destinatie.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Turismul romanesc, promovat de canale TV externe de renume":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016