Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ultima zi in care se putea face plata asigurarilor de locuinte aduce amenzi celor intarziati

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 15 Iul. 2011
Tags: asigurari locuinte, polita obligatorie, asigurare obligatorie

Toti cei care nu au reusit sa cumpere o polita facultativa sau obligatorie de asigurare a locuintei pana la 15 iulie risca plata unei amenzi din partea primariilor. Romanii care au in proprietate ...


Toti cei care nu au reusit sa cumpere o polita facultativa sau obligatorie de asigurare a locuintei pana la 15 iulie risca plata unei amenzi din partea primariilor. Romanii care au in proprietate case si apartamente au avut posibilitatea de a incheia o asigurare de locuinta obligatorie sau facultativa.

In ceea ce priveste polita obligatorie, aceasta costa intre 1- si 20 euro si acopera daune de pana la 20.000 de euro. In schimb, polita facultativa costa ceva mai mult, dar asigura si sume mai mari.

Obligatia de a cumpara o asigurare obligatorie de locuinta inceteaza in momentul in care a fost incheiata una facultativa. Cei care nu au reusit sa incheie insa o astfel de asigurare pana la 15 iulie, vor plati amenzi cuprinse intre 100 si 500 de lei.

Printre modalitatile economice de plata a acestor polite se numara si achizitia unui pachet de asigurari, plata intr-o singura rata sau politele incheiate cu franciza. Au fost incheiate in prezent asigurari de locuinta, atat facultative, cat si obligatorii, pentru aproximativ 40% din casele care fac parte din fondul locativ.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ultima zi in care se putea face plata asigurarilor de locuinte aduce amenzi celor intarziati":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016