Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

359 milioane de euro pentru schimburile de experienta si de bune practici

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 12 Iun. 2015 Exclusiv
Tags: schimburile de experienta, bune practici, cooperare, dezvoltare regionala

Programul de cooperare interregionala ("Interreg Europe"), recent adoptat, se concentreaza pe sprijinirea schimburilor de experienta, a transferului de bune practici si a initiativelor comune intre regiunile europene. Programul pune la dispozitia statelor membre UE, precum si a Norvegiei si Elvetiei, peste 359 milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala (FEDR).


359 milioane de euro pentru schimburile de experienta si de bune practici
    
Comisarul european pentru politici regionale, dna Corina Cretu, a declarat: "In fata provocarilor economice si de mediu cu care se confrunta, regiunile si tarile europene trebuie sa-si impartaseasca ideile, initiativele si resursele pentru a putea gasi solutii comune. Facilitand cooperarea intre regiuni si identificarea celor mai bune solutii, programul Interreg Europe va contribui la cresterea eficacitatii politicilor publice si a competitivitatii europene."
    
Programul va finanta proiectele de cooperare interregionala intre parteneri din diferite tari ale Europei. Se urmareste promovarea colaborarii, timp de 3-5 ani, prin schimburi de experienta pe una din temele prioritare ale programului, respectiv: (i) inovare, (ii) sprijinirea IMM-urilor, (iii) economia cu emisii reduse de CO2 si (iv) protectia mediului.

Fiecare regiune implicata intr-un proiect de cooperare va elabora un plan de actiune pentru a garanta punerea in practica a lectiilor invatate in cadrul programului. Regiunile vor avea acces, de asemenea, la platforme de formare in materie de politici. Prin intermediul lor, orice organizatie implicata in politicile de dezvoltare regionala din Europa va putea obtine sprijinul expertilor pentru a-si imbunatati modul de gestionare si implementare a acestora in cele patru domenii mentionate mai sus.

Primul apel de propuneri de proiecte se va incheia in cea de-a doua jumatate a anului 2015. Partenerii publici vor primi o finantare europeana de pana la 85% pentru activitatile din cadrul proiectului, iar cei din sectorul privat de pana la 75%.


Sursa: Comisia Europeana
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "359 milioane de euro pentru schimburile de experienta si de bune practici":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016