Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Activitati suplimentare pentru comisarii Garzii Financiare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 17 Oct. 2011
Tags: comisari, garda financiara, tir

Garda Financiara a demarat o operatiune de proportii in punctele de trecere a frontierei. Saptamana trecuta, in urma unor dispozitii primite de la Comisariatul General, s-a dublat numarul comisarilor care supravegheaza vamile, iar toate TIR-urile care vin din tari membre ale Uniunii Europene sunt sigilate si insotite pana la destinatie.

Aceasta masura a fost luata pentru ca foarte multe transporturi apartin  unor firme fantoma si dupa ce intra in tara... se evapora fara sa se pla­teasca sumele datorate bugetului de stat. 
 
Conform presei centrale, la nivel national, zeci de TIR-uri au fost sigilate si insotite de comisari  pana la destinatie. In cazul in care taxa pe valoare adaugata nu este platita, marfa este confiscata pana cand statul isi recupereaza banii. 

De altfel, trebuie spus ca un TIR incarcat cu carne de pui a fost confiscat la  Varsand de comisarii aradeni.

„Actiunea a inceput luni (n.r.- lunea trecuta) in urma unor masuri dispuse de Comisariatul General. Echipele care supravegheaza traficul de marfuri prin punctele de trecere a frontierei Nadlac si Varsand sunt formate din opt comisari. De obicei asteptam pana se aduna trei-patru TIR-uri, pe care le insotim pana la limita judetului. Pot sa va spun ca, in medie, zilnic  am insotit doua sau trei convoaie”, a declarat Sorin Cirti, comisarul sef al Garzii Financiare Arad.
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Activitati suplimentare pentru comisarii Garzii Financiare ":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016