Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

AFM a publicat noi liste cu dosarelor aprobate in programul Rabla 2018 pentru persoane juridice

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 27 Iul. 2018
Tags: programul rabla 2018, lista beneficiari rabla 2018, rabla persoane juridice

Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat joi, 26 iunie,178 de dosare pentru 426 autovehicule in cadrul programului Rabla pentru persoane juridice, potrivit unui comunicat de presa remis de AFM.

"Ca urmare a aprobarii dosarelor de finantare in sedinta Comitetului de Avizare din data de 26 iulie 2018, Administratia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (Programul Rabla) si in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus). In aceasta etapa, pentru Programul Rabla au fost acceptate 178 dosare pentru 426 autovehicule si 7 contestatii pentru 19 autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 22 dosare pentru 49 autovehicule (4 electrice hibride si 45 pur electrice) si o contestatie pentru 1 autovehicul", potrivit sursei citate.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate in cadrul acestor programe pot fi consultate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla si Rabla Plus.

Urmatorul pas pentru persoanele juridice acceptate in programe este sa se adreseze unuia dintre producatorii/dealerii auto care au fost validati in Programele Rabla si Rabla Plus. Listele cu dealerii si producatorii auto autorizati pot fi vazute tot pe site-ul AFM.

Dosarele pentru ce-a de-a 15-a editie a Programului “Rabla” au inceput sa fie depuse din 15 martie 2018, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice, cu doua luni mai devreme fata de sesiunea din 2017, bugetul alocat fiind de 253 de milioane lei.
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "AFM a publicat noi liste cu dosarelor aprobate in programul Rabla 2018 pentru persoane juridice":
Rating:

Nota: 4.08 din 5 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016