Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANAF continua controalele la marii contribuabili. A publicat lista celor vizati

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 27 Aug. 2015 Exclusiv
Tags: anaf, lista contribuabili, firme, inspectii fiscale, controale

ANAF a facut publice mai multe nume ale unor companii mari care vor fi supuse inspectiilor fiscale in perioada urmatoare. Multe dintre aceste nume au fost anuntate si pe pagina de Facebook a Agentiei, iar printre societatile la care se vor demara inspectii se numara si urmatoarele: Rewe Romania SRL, Praktiker, Baumax Romania SRL, Leroy Merlin SRL, Overseas Group Impex SRL, Heinrig Distribution, Auchan Import Export Roumanie SRL.


In cadrul anuntului facut de ANAF, se precizeaza ca "urmeaza a fi programate inspectii fiscale si pentru alti contribuabili cu obiect de activitate retail si administrator mall, separat de cei unde inspectiile au inceput sau vor incepe in urmatoarele 3 saptamani, pe masura disponibilizarii capacitatii de inspectie fiscala, pana la sfarsitul anului".

​Pe aceeasi tema, potrivit HotNews.ro, se mentioneaza ca in cazul inspectiilor fiscale, firmele primesc avizele cu minim 15 zile inainte, pentru ca acestea sa aiba timp sa isi puna in ordine documentele contabile, aceste controale nefiind derulate fara instiintare prealabila.

Asa cum arata un raport al Bancii Transilvania de la jumatatea saptamnii in curs, si citat de sursa de mai sus, se constata,  din analiza executiei bugetare pe primele 7 luni, "ameliorarea actului de fiscalizare" si, totodata, trecerea din economia neagra in cea formala a multor companii, informeaza HotNews.ro, fapt pus si pe seama masurilor de control implementate de ANAF.

Totodata, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat ca au fost efectuate deja controale si in cazul unor mall-uri si hypermarket-uri. ANAF a publicat astfel lista cu acesti contribuabili cu obiect de activitate retail si administrator mall unde au inceput deja inspectiile fiscale:

Actiuni demarate:
IULIUS MALL TIMISOARA SRL
P.P. DISTRIBUTORS - ROMANIA SRL
UNIREA SHOPPING CENTER SA
IULIUS MALL CLUJ SRL
BRICOSTORE ROMANIA SA
COTROCENI PARK SA (AFI Palace)
BUCURESTI MALL DEVELOPMENT AND MANAGEMENT SRL (Mall Vitan)
ROMANIA HYPERMARCHE SA (Cora)
BILLA ROMANIA SRL
PEEK&CLOPPENBURG SRL
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANAF continua controalele la marii contribuabili. A publicat lista celor vizati":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016