Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANAF plateste 600.000 euro pentru o reclama care sa ne convinga sa platim taxele

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Tatiana Grigore la 06 Nov. 2014 Exclusiv
Tags: taxe, reclama, anaf, tva, taxele, fonduri europene, spotul

Ne amintim cu totii de sumele platite pentru ultima campanie derulata de ANAF in ce priveste reorganizarea site-ului, afisarea unui logo nou si a multor alte aspecte. Simtim cu totii lipsa site-urilor directiilor regionale de finante care ne informau.


S-au inchis fiindca urma ca ANAF sa fie singurul site care sa ne ofere astfel de informatii. Ramane astfel inca un mister pagina de pe care contribuabilii mai pot afla in timp util ultimele modificari privind schimbarile in cadrul formularelor, a amanarii sau prelungirii indeplinirii obligatiilor declarative si de plata s.a.m.d.

Aflam acum ca un clip de 30 de secunde va costa 600.000 euro si va fi realizat din fonduri europene. Anuntul de licitatie explica faptul ca spotul va fi difuzat pe cel puţin sase posturi de televiziune, timp de trei luni.

Noi avem nevoie de informatii actualizate, dar vom privi o reclama care ne va aminti ceea ce nu cred ca un roman uita vreodata, unii nici noaptea. Sigur, vorbim aici de romanii corecti, care chiar isi platesc taxele.

Vor vedea oare cei cu afaceri de milioane sau sute de milioane de euro aceasta reclama la televizor si vor da fuga sa isi plateasca taxele, acele sume uriase care cumuleaza datoriile firmelor mici si corecte la acest moment? Nu cred ca acei oameni stau in fata televizorului sau ca spre ei se indreapta reclama.

Reclama e pentru cei care isi platesc din greu taxele, pentru cei asupra caror apasa grija zilei de maini din ce in ce mai mult.

Datele Consiliului Fiscal, citate de HotNews.ro, arata ca doar 56% dintre romani isi platesc de bunavoie taxele si impozitele, arata datele Consiliului Fiscal.


S-ar parea, potrivit aceleiasi surse, ca cele mai mari probleme de incasare sunt in cazul Taxei pe Valoarea Adaugata: in bugetul statului intra doar 40% din suma care ar trebui colectata.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANAF plateste 600.000 euro pentru o reclama care sa ne convinga sa platim taxele":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016